De 19-jarige Sarah Buckle werd geprikt in haar hand. Daarna zakte ze in elkaar en belandde ze in het ziekenhuis.
Volledig scherm
De 19-jarige Sarah Buckle werd geprikt in haar hand. Daarna zakte ze in elkaar en belandde ze in het ziekenhuis. © Sarah Buckle

Britse vrouwen getuigen over beangstigende ‘naaldaanvallen’ in nachtclubs: “Gedrogeerd met een prik”

Verschillende politiekorpsen in het Verenigd Koninkrijk voeren onderzoek naar een opvallend nieuw fenomeen in Britse nachtclubs. Meerdere vrouwen getuigen dat ze tijdens een avondje uit geprikt werden met een naald en daarna compleet van de kaart waren. Gedrogeerd met een injectie. “Dit is iets helemaal anders dan al wat we eerder hebben gezien”, zegt de politie.

6 reacties

  • Lucien Switten

    2 jaar geleden
    Ja, sinds deze burgemeester is Londen niet meer wat het ooit is geweest. Mesaanvallen, en nu ook naalden.
  • Joel Vandermeeren

    2 jaar geleden
    Veel te veel mensen op de wereldbol die op bepaalde te plekken hard op elkaar gepakt zitten. Vroeger had je alleen de TV, krant en radio en nu met dat sociale media gedoe daar gaan ze hun mosterd halen om banditisme te doen. Als ze daar iets op zien of op lezen dan is dat een nieuwe rage.
  • Andy Staelens

    2 jaar geleden
    Hoe de mensen nu zijn, dat bestond toch niet vroeger? Er was wel eens iets, maar toch niet op zulke grote schaal? Respect is er niet meer, nergens.
  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    Het kan toch niet zijn dat ik mijn kleindochtertjes moet opsluiten om hen te beschermen tegen de slechtheid van de mensheid! In wat voor een wereld leven we?
  • Jos De Vos

    2 jaar geleden
    Veel strenger straffen wie daarmee gepakt wordt.
  1. HLN SKIWEERBERICHT. Wat mogen we verwachten in het paasweekend? “Grote verschillen in noorden en zuiden van de Alpen
    PREMIUM

    HLN SKIWEERBE­RICHT. Wat mogen we verwachten in het paasweek­end? “Grote verschil­len in noorden en zuiden van de Alpen

    De paasvakantie betekent voor vele skigebieden traditioneel het einde van het wintersportseizoen. Maar wat voor weer mogen we tijdens die laatste weken nog verwachten? Hoe liggen de skipistes er momenteel bij? En komt er nog wat sneeuw bij? Meteoroloog Jonas De Bodt blikt vooruit op het skiweer tijdens de eerste week van de paasvakantie. “Ga je skiën in het noorden of zuiden van de Alpen, dan krijg je een héél andere vakantie.”
  2. KIJK. Britse man gaat andere treinpassagier te lijf met groot mes, slachtoffer vecht voor zijn leven

    KIJK. Britse man gaat andere treinpassa­gier te lijf met groot mes, slachtof­fer vecht voor zijn leven

    De politie van het Britse Beckenham, nabij Londen, is op zoek naar de verdachte van een steekpartij. De verdachte kreeg het aan de stok op de trein met een andere man om nog onbekende reden en trok een groot mes. Op beelden die een getuige kon maken is te zien hoe de man zijn slachtoffer te lijf gaat met het grote mes. Terwijl de andere passagiers de politie bellen en roepen dat hij moet stoppen, haalt de verdachte nog enkele keren uit. Het slachtoffer wordt naar het ziekenhuis gebracht waar hij vecht voor zijn leven. De verdachte is nog steeds spoorloos. Daarom vraagt de politie van het Britse Beckenham iedereen die iets weet over de steekpartij zich te melden.