Christine en Domenico in 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Christine en Domenico in 2019. © rv

REEKS. De vonk: “Op het Venetiaanse plein vonden onze ogen elkaar terug en kusten we. Lang. En zacht. Alsof we dat al jaren deden”

“Een cruiseschip heeft gelukkig veel verborgen plekjes. Al zijn we wel betrapt in de bezemkast.” De getrouwde Christine (30) werkt op een cruiseschip en ontmoet er crewlid Domenico (31). Wanneer hun schip aanmeert in Venetië en de twee een magische twaalf uur beleven in de gondelstad, kiest ze voluit voor hem en scheidt ze van haar man. Hand in hand verlaten ze de open zee om een leven te starten in Rome, al is dat zwaarder dan verwacht. “Iedereen verklaarde me gek. ‘Wat ga jij aanvangen met een Italiaan?’, zeiden ze.”

  1. Verboden Liefde: Dennis valt voor de Venezolaanse Maria op werkreis in Boedapest. “‘Ben je getrouwd?’, vroeg ze. Met tranen in de ogen gaf ik toe van wel”
    PREMIUM

    Verboden Liefde: Dennis valt voor de Venezolaan­se Maria op werkreis in Boedapest. “‘Ben je getrouwd?’, vroeg ze. Met tranen in de ogen gaf ik toe van wel”

    “Die eerste nacht hebben we gevreeën tot ’s ochtends. Mijn wekker ging af, maar we deden verder. Ontbijt kon ons gestolen worden. Ik ben recht van haar bed naar het werk gehold.” Dennis (toen 40) zit in zak en as in zijn huwelijk. Op een werkreis naar Boedapest ontmoet hij via Tinder de Venezolaanse Maria (39). Een intelligente, beeldschone vrouw, die hem alle hoeken van de stad en haar slaapkamer laat zien. Het is het begin van een internationale rollercoasterromance die Dennis, tot nu, met niemand kon delen. “Wat wij hebben is een onmógelijke liefde.” In de Verboden Liefde-reeks viert NINA de liefde die, hoe vurig ook, niet mag of kan zijn.