Christine en Domenico in 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Christine en Domenico in 2019. © rv

REEKS. De vonk: “Op het Venetiaanse plein vonden onze ogen elkaar terug en kusten we. Lang. En zacht. Alsof we dat al jaren deden”

“Een cruiseschip heeft gelukkig veel verborgen plekjes. Al zijn we wel betrapt in de bezemkast.” De getrouwde Christine (30) werkt op een cruiseschip en ontmoet er crewlid Domenico (31). Wanneer hun schip aanmeert in Venetië en de twee een magische twaalf uur beleven in de gondelstad, kiest ze voluit voor hem en scheidt ze van haar man. Hand in hand verlaten ze de open zee om een leven te starten in Rome, al is dat zwaarder dan verwacht. “Iedereen verklaarde me gek. ‘Wat ga jij aanvangen met een Italiaan?’, zeiden ze.”

  1. “Je hebt 3 dingen nodig om je kans op een climax te vergroten.” Alle geheimen van het orgasme onthuld
    PREMIUM

    “Je hebt 3 dingen nodig om je kans op een climax te vergroten.” Alle geheimen van het orgasme onthuld

    Hoe krijg je een vallei-orgasme, dat tot 20 minuten duurt? Wat is de ‘sex face’? En kunnen vrouwen zelf de handen uit de mouwen steken voor meer genot in bed? Over het orgasme valt nog veel te leren. Seksuoloog Chloé De Bie en uroloog François Hervé nemen het mysterie weg en delen hun inzichten voor een explosievere climax. “Sorry mannen, maar met een penis lukt dit niet.”
  2. Jeugdvrienden Lotte en Lucas zien elkaar na 23 jaar terug: “We hebben elke centimeter van elkaars lijf gestreeld, betast en gezoend”
    PREMIUM

    Jeugdvrien­den Lotte en Lucas zien elkaar na 23 jaar terug: “We hebben elke centimeter van elkaars lijf gestreeld, betast en gezoend”

    “Hij kleedde me ontzettend traag uit. Eerst mijn trui. Een half uur later pas mijn broek. Elkaar voelen, naar elkaar kijken. En denken: Ja, jij bent het. Jij bent het echt.” Lotte (45) ontmoette Lucas op de universiteit. Daar waren ze onafscheidelijk, tot er iets gebeurde waardoor ze elkaar meer dan twintig jaar niet zagen. Tot het lot hen weer samenbrengt. Een jaar lang ging journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Voor het nieuwe seizoen van start gaat, blikt ze terug op de vijf verhalen die haar het meest zijn bijgebleven. We tellen af van 5 naar 1. Vandaag: nummer 2.