Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Dit is geen dode ploeg”: bij Genk weigeren ze na vijf nederlagen in zes matchen nog steeds van het c-woord te spreken

Racing GenkElf tegendoelpunten in vier matchen. Vijf van de laatste zes wedstrijden verloren. De naakte cijfers van Racing Genk zijn dan wel hard, Head of Football Dimitri De Condé wil niet van het c-woord spreken. “Ik zie veel signalen die wél positief zijn.” Een verhaal met één grote ‘maar’.

6 reacties

  • Lucas Balieu.

    2 jaar geleden
    Gewoon een ervaren keeper halen in de winter! Die Vandevoordt is een zenuwpees, een doelman moet rust uitstralen. Dat heeft die jongen (nog) niet, of je calculeert verlies in of je haalt ervaring.
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Het is 5 voor 12 bij genk vrees ik ...🙄...! Betaald die spelers volgens hun prestaties ...dan zou je pas wat zien ... Dit geldt voor alle spelers uit de Jupiler league ...
  • Geert Vande Walle

    2 jaar geleden
    Er zijn veel woorden die met een C beginnen maar hier denk ik toch aan catastrofe .
  • Benoit Defillefagne

    2 jaar geleden
    Wanneer Bogonda en Ito en vele anderen hun niveau totaal niet halen moeten deze vervangen worden. Waren deze spelers eigen jeugd kregen ze zovéél speelminuten niet!
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Is nog geen ramp dat is juist maar als men zoveel nederlagen achter elkaar heeft is het minste wat men kan zeggen dat er iets scheelt, ze krijgen hun probleem van stilstaande fase maar niet opgelost en dat al van in het begin dit jaar en dat is zeker niet normaal want voor elk probleem is er een oplossing. De enigste oplossing voor Racing op stilstaande fase voor doel is een combinatie systeem gezien de verdedigende kwaliteiten van de spelers en als dat niet help heeft men verkeerd in gekocht.