Noa Lang bleef gefrustreerd achter op de Bosuil.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang bleef gefrustreerd achter op de Bosuil. © PN

Onze Club Brugge-watcher vindt dat het tijd wordt om machtsverhoudingen duidelijk te maken: “Wachten op een statement”

Club BruggeEven vaak puntenverlies als zeges. En wederom geen topper kunnen winnen – dit keer een matige 1-1 op de Bosuil. Wanneer maakt Club Brugge in de eigen competitie nog eens een statement? “Dat is het aan zijn status anno 2021 verplicht”, vindt onze Club-watcher. 

39 reacties

  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Ja Christiaan goethals, hebben we duidelijk gezien toen Rsca tegen Vitesse speelde, een middenmoter uit de Nederlandse competitie maar het pseudo-ajax kon toch niet winnen.
  • Christiaan GOETHALS

    2 jaar geleden
    John, om in de voetsporen te treden van Ajax speelt maar één ploeg het juiste voetbal dat is RSCA.
  • John De roo

    2 jaar geleden
    Club wil graag in de voetsporen van Ajax treden, dat kan alleen als ze transfers doen in dezelfde grootorde. Zijnde inkomende transfers van 20 a 25 Mio. Je kan niet tegelijk je beste spelers verkopen voor 25 Mio, ze vervangen voor 4 mio en in de voetsporen van Ajax treden. Je gaat misschien 1 keer geluk hebben met een transfer zoals lang maar 1 of 2 jaar nadien is die weg en vervangen dr een slechter alternatief.Op die manier zal je misschien sneller winst maken maar ga je het sportief bekopen.
  • john dewit

    2 jaar geleden
    6-1 tegen Gent ,onverdiend gelijk op Anderlecht,gelijk op Antwerp een hold Up op Union en dan zwijgen over de 113min tegen Eupen maar ze zijn te groot voor België!
  • Karl Debaene

    2 jaar geleden
    Momenteel heel zwak, punt.