Een gênant verhaal in ‘De Slimste Mens’: Gloria gaf ooit vanuit haar raam over op de voordeur

TVPresentatrice Gloria Monserez (20) doet vanavond een opvallende onthulling in de ‘Slimste Mens’. De Ketnet-wrapster heeft ooit overgegeven tegen de voordeur, vanuit haar raam. “Ik dacht dat het een droom was.”

  1. KIJK. Spice Girl wordt 50. David Beckham deelt nooit eerder vertoonde beelden van jonge Victoria
    Play
    celebrities

    KIJK. Spice Girl wordt 50. David Beckham deelt nooit eerder vertoonde beelden van jonge Victoria

    David Beckham (48) deelt op Instagram een lief filmpje voor de vijftigste verjaardag van zijn vrouw Victoria. Een jonge Brooklyn en Romeo Beckham wensen hun moeder een gelukkige verjaardag, waarna we ook een piepjonge Victoria zien doorheen de jaren. Van kinderfoto’s tot filmpjes van haar popcarrière bij de Spice Girls tot haar dagen als modeontwerpster. Ook de andere leden van de Spice Girls laten haar vijftigste verjaardag niet zomaar voorbijgaan. Ze delen foto’s en video’s van herinneringen die ze samen maakten.
  2. Makelaar Kinga probeert teleurstellingen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkheden ligt”
    PREMIUM
    TV

    Makelaar Kinga probeert teleurstel­lin­gen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkhe­den ligt”

    Ze debuteerde vorig jaar pas als makelaar bij ‘Blind gekocht’, maar die passage smaakt voor Kinga Kantorska (46) duidelijk naar meer. Vanaf woensdag dringt de vrolijke makelaar opnieuw de Vlaamse huiskamers binnen, en laat ze - als een goede fee on a budget - wederom woondromen in vervulling gaan. In dit gesprek vertelt Kantorska welke moeilijkheden ze ondervindt in de zoektocht naar hét geschikte huis, hoe ze omgaat met veeleisende kandidaten én teleurstellingen. “Wanneer de camera’s niet meer draaien, durf ik daarover te vloeken.”