Giorgio was een van de verleiders in Temptation Island 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Giorgio was een van de verleiders in Temptation Island 2019. © Vijf

‘Temptation’-verleider Giorgio veroordeeld tot 8 maanden cel met uitstel voor partnergeweld: “Koffie staat klaar. Laat de politie maar komen”

Genk‘Temptation’- verleider Giorgio (26) uit Genk is veroordeeld tot een celstraf van 8 maanden met uitstel omdat hij op 5 april 2019 zijn ex-partner bij de keel greep, haar stampte en haar gsm stuk sloeg. “Mijnheer heeft duidelijk een agressieprobleem”, klinkt het.

  1. Dennis ‘Black Magic’ moet meteen naar cel voor verkrachting en aanranding van 8 vrouwen: “Ge hebt uw benen open gedaan, leer er maar mee leven”
    PREMIUM
    Update

    Dennis ‘Black Magic’ moet meteen naar cel voor verkrach­ting en aanranding van 8 vrouwen: “Ge hebt uw benen open gedaan, leer er maar mee leven”

    “Burkas is een sluwe manipulator met een doortrapte ingesteldheid die zijn eigen seksuele lusten wilde botvieren.” De voormalige pornoproducent Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) uit Genk is donderdag veroordeeld tot 7 jaar cel voor de verkrachting en aanranding van acht vrouwen. “Zijn motto was simpel: ‘Als ge iets wilt betekenen, zult ge eerst iets voor mij moeten doen’”, stelde Virginie Cottyn, advocate van OnlyFans-model Nanoe Vaesen (28), al duidelijk. Waarna Dennis Black Magic met een steek naar Nanoe Vaesen reageerde. Eerder deze middag kwam de politie Burkas bij hem thuis ophalen.
    Genk
  2. Poetsvrouw filmt hoe Zonhovense onthaalmoeder (59) baby’s slaat: “Ik was het beu om ze steeds opnieuw tot de orde te roepen”
    PREMIUM

    Poetsvrouw filmt hoe Zonhovense onthaalmoe­der (59) baby’s slaat: “Ik was het beu om ze steeds opnieuw tot de orde te roepen”

    “Een moeilijke maandagmorgen”, “kindjes die met blokken gooiden” of waren het toch gewoon haar eigen frustraties die maakten dat een onthaalmoeder (59) uit Zonhoven twee baby’tjes mishandelde? Een poetsvrouw die bij de buren aan het werk was, zag hoe de onthaalmoeder de kindjes hardhandig vastgreep en zelfs met de vlakke hand een tik gaf. De opvang werd gesloten, de vrouw geschorst en ondertussen hangt haar zelfs een gevangenisstraf van zes maanden boven het hoofd. “Ze deed alsof het allemaal een complot was tegen haar.”
    Zonhoven