De voorpagina van MARCA vandaag.
Volledig scherm
De voorpagina van MARCA vandaag. © Rv

“Ancelotti scherp voor Hazard”: opvallende uitspraken van Real-coach ook groot uitgesmeerd op cover MARCA

Buitenlands voetbalDe situatie van Eden Hazard bij Real Madrid wordt alsmaar zorgwekkender. Coach Carlo Ancelotti wond er gisteren op de persbabbel geen doekjes om: “Hij heeft een trainer die andere spelers verkiest”, klonk het. Uiteraard zijn de uitspraken vandaag ook voorpaginanieuws in Spanje.

55 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Die coach heeft gewoon gelijk ...die verteld de waarheid helaas ...🙄 Hazard zal nooit meer 100% worden vrees ik ... Zo'n speler kan je nu niet meer gebruiken Toch iets positief zijn vete loon loopt verder natuurlijk ...! Net als Kompany destijds porceleine benen eh ...
  • Van helshoecht Lisette

    2 jaar geleden
    Eindelijk een trainer die de waarheid spreekt
  • Kristof Van Impe

    2 jaar geleden
    mja, op de bank of op het veld, hij zal toch zijn centen krijgen
  • Marnix Malone

    2 jaar geleden
    Hij doet me meer en meer aan Franck Ribery denken. Geef hem vertrouwen en laat hem gewoon zichzelf zijn, dan dartelt ie op zijn best. Zet hem onder druk en hij gaat eronder gebukt. Contraproductief die aanpak van Ancelotti.
  • Petet Coenegrachts

    2 jaar geleden
    Als hij fit is en zonder die druk speelt hoort hij nog steeds bij de wereldtop. Wij Belgen zijn super goed in het afbreken van onze sporters. Kijk naar onze noorderburen mochten die zo spelers hebben als België zij zouden de hemel ingeprezen worden.