Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © BELGA

HET DEBAT. Is het een goed idee om het Covid Safe Ticket te verplichten op de werkvloer? Dit is jullie mening

Het Overlegcomité heeft eerder deze week beslist om het gebruik van het Covid Safe Ticket (CST) ook in Vlaanderen uit te breiden naar de horeca, fitnesscentra en kleinere evenementen. Agoria, de federatie van Belgische technologiebedrijven, wil nog een stap verder gaan en vraagt dat ook bedrijven de mogelijkheid krijgen om het CST te verplichten op de werkvloer. Wat denk jij? Moet een werkgever de mogelijkheid krijgen een coronapas te vragen aan een werknemer? Eerder vandaag lieten we enkele experts aan het woord. Nu is het jullie beurt.

45 reacties

  • Yolande MARIS

    2 jaar geleden
    Oké,maar dan ook de mensen hun loon verder uitbetalen,net zoals jullie alles en iedereen vergoed hebben die onder dwang hun inkomsten verloren.Ik denk dat een burgeroorlog niet meer veraf is .
  • Jan Willems

    2 jaar geleden
    In strijd met de Europese regelgeving resolutie 2361 De raad van Europa heeft op 27 januari 2021 beslist dat: - Vaccinatie niet verplicht is - Weigeraars niet gediscrimineerd mogen worden - Vaccinatie certificaten niet als paspoort of toegangsbewijs mogen worden gebruikt
  • Jan Claereboudt

    2 jaar geleden
    CFT overal verplichten overal & voor iedereen gelijk - had al 2 maand eerder moeten gebeuren, ook op plaatsen zoals in drukken shopping centra (die zijn ze vergeten)
  • piet devlieger

    2 jaar geleden
    Zou ik nu echt de enige zijn die heel dit gedoe echt belachelijk begint te vinden ? We zijn allemaal al een paar keer gevaccineerd geweest - tegen mazelen, pokken enzovoort - en nu heel die heisa over een vaccin tegen Covid. En blijkbaar is iedereen expert in deze materie, vooral diegenen die geen vaccin willen. Laat je gewoon vaccineren en stop met dat hysterische geraaskal waar niemand baat bij heeft. Wil je niet, draag dan de gevolgen van je egoïsme, het gaat niet om jezelf alleen.
  • Eddy Lefere

    2 jaar geleden
    CFT overal verplichten voor iedereen gelijk.