Leonardo Cascio in zijn werkoutfit: “Er bestaat geen betere job om met voetbal te combineren dan vuilnisophaler”
Volledig scherm
PREMIUM
Leonardo Cascio in zijn werkoutfit: “Er bestaat geen betere job om met voetbal te combineren dan vuilnisophaler” © Karolien Coenen

Leonardo (22) liep ’s middags nog achter de vuilniskar, ’s avonds stond hij onder de lat tegen AA Gent: “Er is geen betere job om met voetbal te combineren”

Om 12 uur ’s middags zeulde Leonardo Cascio nog vuilniszakken rond, amper acht uur later stond hij als doelman van SV Belisia Bilzen in de Ghelamco Arena. In de bekerwedstrijd tegen het grote AA Gent moest hij zich dan wel vier keer omdraaien (4-0), maar dat kon de sfeer in Bilzen niet bederven. “Ongelofelijk om dit met deze ploeg mee te maken”, vertelt de doelman.

14 reacties

  • Moniek Smets

    2 jaar geleden
    Diene werkt tenminste voor zijn geld daar kun je dan bewondering hebben. Dat is wat anders dan die omhooggevallen voetballers.
  • John Marston

    2 jaar geleden
    Chapeau man!
  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    Topkerel. Doet een nuttige job. Doet een inspirerende sport. (En ziet er nog goed uit ook, als ik dat mag zeggen).
  • Geert Vermuyten

    2 jaar geleden
    Respect .
  • paul holemans

    2 jaar geleden
    knap van die kerel.respect man.
  1. Welke verkiezingsbeloftes uit 2018 werden gerealiseerd in Maasmechelen? En welke niet? “We zijn méér geworden dan louter Maasmechelen Village”
    PREMIUM

    Welke verkie­zings­be­lof­tes uit 2018 werden gereali­seerd in Maasmeche­len? En welke niet? “We zijn méér geworden dan louter Maasmeche­len Village”

    De bestuursperiode van uw gemeentebestuur zit er bijna op: op 13 oktober zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Wat is er in huis gekomen van de beloftes aan de Maasmechelse kiezer uit 2018? We selecteerden 7 beloftes van het schepencollege en zochten uit wat er gerealiseerd is, en vooral: wat niet. “Veel gemeenten zijn jaloers op onze brandingcampagne die een toeristische boost creëerde”, klinkt het. De oppositie is niet onder de indruk. “Dit bestuur plaatste liever reclame op een luchtballon dan te investeren in armoedebestrijding”, klinkt het.
    Maasmechelen
  2. Vrijwilliger (38) die ex-burgemeester van Maaseik dreigberichten stuurt, riskeert stevige celstraf: “Ik weet zelf niet waarom ik hem geviseerd heb”

    Vrijwilli­ger (38) die ex-burgemees­ter van Maaseik dreigbe­rich­ten stuurt, riskeert stevige celstraf: “Ik weet zelf niet waarom ik hem geviseerd heb”

    Een 38-jarige vrijwilliger van de stad Maaseik gaf voor de strafrechter toe dat hij in februari vorig jaar vijf dreigberichten stuurde naar voormalig burgemeester van Maaseik Jan Creemers (CD&V). “Ik kan een einde maken aan veel dingen, je hebt het allemaal verpest’, klonk het ondermeer. De dertiger riskeert nu een stevige celstraf voor de elektronische belaging. “Eigenlijk heb ik nooit problemen met die man gehad”, getuigde hij voor de strafrechter.
    Maaseik, Tongeren