Dries Mertens en Kat Kerkhofs kondigen komst van eerste kindje aan met origineel filmpje

Maart 2022 wordt een maand om nooit te vergeten voor voetballer Dries Mertens en vrouwlief Kat Kerkhofs. Met een compilatiefilmpje op Instagram maakte het koppel wereldkundig dat ze over vijf maanden een eerste kindje verwachten.

LEES OOK: De relatie van Dries Mertens en Kat Kerkhofs: van tienerliefde en woelige wateren tot toekomstige ouders

Kat Kerkhofs en Dries Mertens zijn al getrouwd sinds 2015, maar kinderen ontbraken nog. Daar komt nu verandering in. Aan de vele verbaasde blikken in het filmpje dat ze op Instagram zetten komt dat voor sommigen blijkbaar toch als verrassend nieuws binnen.

18 weken is Kat Kerkhofs zwanger nu. Tijd om het heuglijke nieuws met de wereld te delen menen ze. En we krijgen er meteen ook al het geslacht (een zoon) bovenop.

Verwekt tijdens het EK?

Een snelle berekening leert ons dat de baby wel eens verwekt zou kunnen zijn tijdens het Europees kampioenschap voetbal, mogelijk op de bezoekdag na de groepsfase. Zou de Rode Duivel dan toch gescoord hebben op het EK?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 ©  BELGA

 joro, wvb

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER