CEO Lieven Bonamie (rechts) en COO Pieter-Jan Cracco (links) van Jobfixers.
Volledig scherm
PREMIUM
CEO Lieven Bonamie (rechts) en COO Pieter-Jan Cracco (links) van Jobfixers. © Gregory Van Gansen / Photo News

Uitzendbureau Jobfixers zoekt 51 nieuwe medewerkers: “Er is één belangrijke voorwaarde, ze moeten gevaccineerd zijn”

Jobfixers, de interimgroep die door wijlen Philip Cracco werd opgericht, breidt uit. Ze gaan 20 nieuwe kantoren openen en 51 medewerkers aannemen. Al is er wel één vereiste voor sollicitanten: Naast hun motivatie zal ook hun vaccinatie een rol spelen. “Het gaat om de bescherming van iedereen”, zegt Lieven Bonamie, CEO van het bedrijf. “Daarom zoeken we enkel gevaccineerde medewerkers.”

198 reacties

  • Timmy Schroons

    2 jaar geleden
    Is het voor de publiciteit,dat is dan gelukt. Unia sta op en doe waar jullie voor betaald worden. Dit is je reinste discriminatie en zet de deur wagenwijd open voor meer. Als je gevaccineerd bent, is er toch geen probleem. Het vaccin zal je wel helpen of geloof je het zelf ook niet meer.
  • Tejo Joeben

    2 jaar geleden
    Het advies van de raad van Europa is duidelijk; men mag ongevaccineerden niet discrimineren. Ook een verplichte vaccinatie is niet toegestaan.
  • dirk waterinckx

    2 jaar geleden
    Er is een verschil tussen beschermen en discrimineren Velen kennen hier blijkbaar verschil nt,beschermen mag discriminatie is strafbaar volgens de grondwet die nog steeds van kracht is ! Extra regeltjes boven de grondwet zyn op drijfzand gebouwd,corona regeltjes idem ! 0,0 veiligheid of gezondheid enkel discriminatie en kassen !
  • Bart Timperman

    2 jaar geleden
    Dit had al eerder moeten gebeuren en op veel meer plaatsen, je kan zelf kiezen of je een vaccinatie wil en een werkgever mag zijn personeel beschermen tegen risico's, volkomen wettelijk trouwens!
  • Christian Deckers

    2 jaar geleden
    Dus voortaan mag je vragen naar vaccinatie en op grond daarvan wel of niet aanwerven. Best dan niet aanwerven, zo heb je bewezen medewerkers met een eigen mening en visie - al is die betwistbaar - en geen meelopende kudde schapen. Wij willen kandidaten ook nog vragen voor wie ze stemmen, waar ze winkelen, wanneer laatst diarree, hoe laat gaan ze slapen en nog wat andere interessante inlichtingen. Hallo?