REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Real-coach Ancelotti heeft raad voor Hazard: “Eden moet blijven geloven in zichzelf”

Champions LeagueEden Hazard gaat gebukt onder zijn vele blessures sinds zijn aankomst bij Real Madrid in de zomer van 2019. Coach Carlo Ancelotti heeft, in aanloop naar het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk van morgen, verklaard dat de Rode Duivel “moet blijven geloven” in zichzelf.

7 reacties

  • Johan Aerts

    2 jaar geleden
    Het gaat te snel voor eden bij real iedere keer dat hij probeert bij te beene loopt hij een blessure op.
  • eric stassen

    2 jaar geleden
    Allemaal larie, hij moet gewoon weg bij real, past niet bij die ploeg
  • Bella Jo

    2 jaar geleden
    Als Hazard dit jaar nog wil spelen bij Real dan moet hij hopen op een blessure van Vinicius want die is intussen beter dan hem. Maar best kijkt hij met Kerst al uit naar een andere ploeg. Misschien Tottenham met Conte en daar kan samenspelen met Bale... Persoonlijk denk ik dat hij best asap naar Midden Oosten of China vertrekt, minder intens en zo kan hij nog enkele jaren veel geld verdienen. Absolute top = jammer genoeg game over.
  • Erik Bervoets

    2 jaar geleden
    Eden is passé, heeft zijn tijd gehad. Een goede speler maar geen karakter. Kijk naar Ronaldo, op zijn 36 nog altijd op en top prof.
  • Lut Iwens

    2 jaar geleden
    @Raoul Baert, Hazard is altijd een speelvogel geweest maar stond er altijd als het moest. Als je geen plezier meer hebt in wat je doet zal het zeker niet gaan. Hij was een verademing op het veld, een plezier om te zien en hopelijk binnenkort terug. Hij moet wel de kans krijgen om zich opnieuw te bewijzen en ze moeten hem wel in het spel betrekken, wat veel te weinig gebeurd bij Real.