Michèle en haar zoon Nathan, beter bekend als z'n virtuele alter ego Acid.
Volledig scherm
PREMIUM
Michèle en haar zoon Nathan, beter bekend als z'n virtuele alter ego Acid. © rv

Mama van YouTube-legende Acid doorprikt de vooroordelen over haar zoon: “Thuis spreekt hij gewoon plat Blankenbergs hoor”

Showbizz“Elk jaar ga ik met m'n moeder en grootmoeder skiën. Dan kijken we hoe de dronken mensen naar beneden vallen.” YouTuber Acid (22) - het razend populaire virtuele alter ego van Nathan Vandergunst - vertelde gisterenavond in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ over de goeie band met z'n familie. “En sinds de coronapandemie zijn we alleen nog maar hechter geworden”, vertrouwt z’n mama Michèle Pauwels ons toe. Acid mag dan omwille van z’n bijwijlen controversiële vlogs af en toe onder vuur liggen, volgens z’n moeder is hij thuis een ander persoon: “Achter z’n grote mond schuilt een klein hart. Een hart van goud.”

20 reacties

  • Pieter Marchand

    2 jaar geleden
    @Michelle Walraedt: Ik blijf het vreemd vinden dat mensen denken dat 'De Slimste Mens' een serieuze wedstrijd is. Dat is het niet en dat is het ook nooit geweest. Het ís zelfs geen wedstrijd, het is gewoon een entertainmentprogramma verpakt in de vorm van een quiz...
  • Jozef Vermeulen

    2 jaar geleden
    Sonja Vuysteker, je had beter op school wat opgelet tijdens de lessen Nederlands.
  • michelle walraedt

    2 jaar geleden
    Het kan best zijn dat die mama fier is op haar zoon maar zijn taal is allesbehalve en een deftige houding kent hij ook niet. Telkens met zijn armen in de lucht, achter zijn hoofd of waar dan ook , dit past niet in een serieuze wedstrijd. Maar is deze nog serieus te noemen? Velen kijken zelfs nu niet zolang die Acid er in zit. En dit komt van jongeren die hem absoluut niet zien zitten om te blijven kijken.
  • Lucien Raes

    2 jaar geleden
    Ik heb het gehad met dat programma. Platvloerser kan het niet worden. Op een paar figuren na.
  • Sonja Vuysteker

    2 jaar geleden
    Al die bejaarde comments hier 😂. Wij zijn gewoon trots op onze west-vlaamse Youtuber! Wij kunnen er ook niks aan doen dit fenomeen nog niet bestond in jullie saaie jaren 😆. Mijn jeugd was allesins leuk met Acid op me beeldscherm 👌🏼 #IkBlijfFanForever! De mama mag super trots zijn met z’n zoon dat ze zeker maar profiteert van de fame 💗 Zou ieder moeder vader moeten doen! 😍