Miss België Kedist Deltour in Ethiopië op bezoek bij haar biologische vader.
Volledig scherm
PREMIUM
Miss België Kedist Deltour in Ethiopië op bezoek bij haar biologische vader. © Joeri Peeters

Kedist Deltour ontmoet biologische vader voor het eerst in 15 jaar: “Heel mijn jeugd heb ik me te min gevoeld, maar ik vergeef het je”

ShowbizzVijftien jaar geleden overleed de mama van Kedist Deltour (24). Haar papa begon een nieuwe relatie en dropte zijn drie kinderen na verloop van tijd koudweg in een weeshuis, een Belgisch gezin adopteerde hen. Gisteren zocht de regerende Miss België haar biologische vader voor het eerst weer op. Reporter Dietert Bernaers zag hoe de man op zijn knieën neerzeeg en huilend om vergiffenis vroeg. Die kreeg hij. “Ik ben opgelucht, dit is waar ik op gehoopt had”, zei Kedist toen de heftigste emoties waren weggeëbd. Verslag van een bewogen dag.

15 reacties

  • Fanny Konings

    2 jaar geleden
    Een echte ouder offert zichzelf op voor zijn kind wanneer een noodsituatie en denkt nooit aan zichzelf
  • urbain schotte

    2 jaar geleden
    Vrees dat de biologische vader hier een sterk staaltje van geveinsde emotie laat zien.
  • Eric Merny

    2 jaar geleden
    In ieder geval een sterke dam deze Kedist Deltour. Een voorbeeld voor velen.
  • Jos Van De Plas

    2 jaar geleden
    Je kinderen dumpen in een weeshuis is onvergeeflijk, hij had ze terug kunnen halen toen zijn situatie verbeterde. Maar neen ze moest eerst miss België worden, mensen die deze opportunist nog respijt geven moeten eens goed nadenken over hoe een kind zich moet voelen wanneer het achterhelaten wordt.
  • Diane Van Riet

    2 jaar geleden
    Ouders horen voor hun kinderen te zorgen, niet andersom. Maar je bent bij fantastische ouders terecht gekomen Kedist, je mag beide handjes kussen dat jullie alledrie samengebleven zijn.