Voor Martínez is positie De Ketelaere geen issue: “Maar in ons systeem verliest hij veel potentieel als spits”

Rode DuivelsAls er één speler is die ‘hot’ is op dit moment, dan is het wel Charles De Ketelaere (20). Roberto Martínez ziet de aanvaller van Club Brugge niet als een ‘negen’, zo bleek al. “Maar zijn positie is geen zorg”, vertelt de Spanjaard in een uitgebreid gesprek met Gilles De Bilde. 

28 reacties

  • jan boden

    2 jaar geleden
    In het systeem van Martinez zitten De Ketelaere en Vanaken in de tribune.
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Als alle spitsen die wel scoren in de lappenmand liggen moet men eens iets anders proberen. Op links is CDK momenteel nauwelijks af te stoppen. En dan verdient de beste centrumspits in de Belgische competitie, Dante Vanzeir, ook eens een echte kans. Niet zo één van 5 minuten voor het einde als het kalf al verdronken is. Als men het daar dan tegen Estland nog niet mee kan klaren hoeven we niet eens naar het WK.
  • Luc Van der Elst

    2 jaar geleden
    Martinez zou beter stoppen bij de Belgen. Mag al handje geven aan Kompany. Beide denken dat ze de waarheid in pacht hebben en zijn te koppig om zich aan te passen aan het systeem van de anderen.
  • john Roderigas

    2 jaar geleden
    maar man toch, een systeem kan makkelijk veranderen, elke minuut zelfs, je moet dat enkel willen doen.
  • Thierry Deleener

    2 jaar geleden
    Martinez, uw systeem trekt op niets. Geen resultaten tegen de beste 10 ploegen van de wereld. Jij loopt met paardenlappen. Stop de vriendjespolitiek en stap het af.