Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ritchie De Laet: “Hebben laten zien dat we als één geheel achter coach staan”

AntwerpDe druk is weer wat van de ketel voor Antwerp-coach Brian Priske, na die overwinning tegen Anderlecht. Ritchie De Laet gaf aan dat het team als één man achter hun coach staat, en dat toonden ze vandaag op het veld. “We hebben laten zien dat we nog altijd Antwerp zijn.”

10 reacties

  • robert van puyenbroeck

    2 jaar geleden
    Mooie woorden Ritchie, maar volhouden en elke week zoals tegen Anderlecht dat zal andere koek worden. Eén week alles geven voor de coach is niet genoeg, de voorzitter wil ook iets van de taart en blijft geen Sinterklaas.
  • philippe quinart

    2 jaar geleden
    Van RSCA kan dat niet meer gezegd worden. Geen leiders in de kleedkamer want het zijn bijna allemaal huurlingen en die zijn volgend seizoen al op een ander aan de slag terwijl ze nu goed verdienen.
  • Eddy Boone

    2 jaar geleden
    duidelijk dat Antwerp geen interesse heeft ,nog in EU voetbal of de Beker, alleen de titel en het daar bijhorende CL ticket en vetpot zijn het doel.
  • philippe vander haeghen

    2 jaar geleden
    Het stond in de sterren geschreven dat Anderlecht het kind van de rekening ging worden...
  • Jan Lanclus

    2 jaar geleden
    het was inderdaad een mooie match van FCA. Ook mooie woorden van De Laet en Nainggolan, beide topspelers. Met hun hadden de Rode Duivels wel al prijzen gepakt.