Radja Nainggolan.
Volledig scherm
PREMIUM
Radja Nainggolan. © Photo News

Radja is zot van A (en vice versa): in het hoofd van Nainggolan, half geblesseerd en toch de gangmaker

Antwerp“Dat hij een risico pakte door te spelen? (lacht) Dat zit hem in het bloed”, zegt zijn tweelingzus Riana vanuit Cagliari. Radja Nainggolan (33) was zondag maar driekwart fit, toch ontplofte hij in de topper tegen Anderlecht. De juiste weg gevonden, zot van A. Een gevoel dat ook overheerst op de Bosuil. “Als je hem niet kent, denk je: ‘O shit, wat voor iemand is dat?’ Maar dat hoeft echt niet.”

20 reacties

  • Pieter Verhulst

    2 jaar geleden
    Ik denk dat ik liever een pint ga drinken met Radja dan met bvb Courtois of Debruyne. Radja blijft toch lekker volks. Met een hoekje af maar dat is interessant.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    2 jaar geleden
    Wat ik zag van Radja in Extra-Time was echt ontwapenend.Die gast zegt wat hij denkt en gaat recht door zee. Hij had door Martinez nooit afgeschreven mogen worden en al zeker niet omdat hij rookt.Cruyff rookte ook en was in zijn laatste jaar nog top.Martinez drinkt alleen water.
  • jefke vermeulen

    2 jaar geleden
    Ik zie je altijd graag spelen.
  • Danny Callaert

    2 jaar geleden
    Hij was en is terug een topspeler. Steeds volle inzet, hart op de juiste plaats en geen comedie. Zelfs toen hij in het begin nog maar op de helft van zijn capaciteiten speelde, heb ik passes gezien die niemand in belgie kan nadoen. Radja draagt de ploeg (tesamen met delaet en butez).
  • Bart Dekort

    2 jaar geleden
    Vermits alles tegenwoordig te herleiden is naar wat je opbrengt voor wat je kost, zal hij toch nog wat matchen moeten spelen waarin hij voor iets extra kan zorgen. Een hart voor de club is goed, punten pakken voor de club is beter. Dus hopelijk kan hij een reeks goede prestaties neerzetten die zijn en ons hart sneller kunnen doen slaan.