AP
Volledig scherm
© AP

Hoge Gezondheidsraad adviseert extra vaccin voor wie Johnson & Johnson kreeg

De Hoge Gezondheidsraad beveelt een extra vaccin aan voor iedereen die gevaccineerd is met het vaccin van Johnson & Johnson, ook mensen jonger dan 65 jaar. Dat meldt de RTBF en het nieuws wordt aan Belga bevestigd.

71 reacties

  • Bernadette Stouten

    2 jaar geleden
    En wat met Astra Zeneca. Dit had toch ook een mindere werking, zogezegd. Of is het toch evenwaardig.
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Kan men aub die Van Damme van het scherm halen, achter een bureau zetten en zeggen zoek het uit. Die komt altijd met studies uit magazines uit andere landen en nooit met effectieve informatie van hier. Dat is altijd van horen zeggen, van misschien, van waarschijnlijk, zo een soort experten wil je toch niet het woord geven.
  • Marnik Desodt

    2 jaar geleden
    Niks is geloofwaardig vacins. Maatregelen. Waar zijn de gratis sneltesten voor het oo zoo belangrijke onderwijs. Lullig
  • Cris Verwilligen

    2 jaar geleden
    Mr Kenis. Kan je wel volgen, maar wil gewoon iets aantonen. Dat dit alles compleet maar dan ook compleet uit de hand aan het lopen is. En ik ben zeker niet groen of rood, verre van. Ik kan alleen niet om met de constante dwang, waar gaat dit stoppen? En ik weet niet of je het weet, ik wil geen goeroe zijn hoor. Iedereen is hoop ik wijs genoeg om hun conclusies te trekken, is dat niet de mijne, even goede vrienden. Wil wel dat iedereen in gaat ziet dat dit nog het begin is tenzij wij het stoppen.
  • Wesley Kenis

    2 jaar geleden
    Crisis vewilgen: wie gaat in 2024 nog stemmen...juist ja de schaapjes die na prik 10 een groen vinkje hebben. En wie zijn dat ...juist je de "juiste soort kiezers" die kunnen verplicht worden om de "juiste" partij te kiezen en dat gaat zeker een partij zijn die "volksgezondheid" hoog in het vaandel draagt hoor...100 jaar geleden was er ook zo een goeroe..
  1. Onthaalmoeder voor rechter nadat jongetje schedelfractuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”
    PREMIUM

    Onthaalmoe­der voor rechter nadat jongetje schedel­frac­tuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”

    Een onthaalmoeder uit Langemark moet zich voor de rechtbank van Ieper verantwoorden nadat in haar opvang een kindje zwaargewond raakte. De toen 9 maanden oude knaap kreeg in 2022 een stoel op zijn hoofdje en liep een schedelfractuur op. Haar raadsman spreekt van een jammerlijk ongeval. Maar waarom duurde het een week voor de politie ingelicht werd? En hoe gaat het ondertussen met het slachtoffertje? De beklaagde kon kort na de feiten nog rekenen op heel wat steunbetuigingen: “Ze zorgt voor onze baby’s alsof het haar eigen kinderen zijn, de liefde spat ervan af.”
    Langemark
  2. 1 op 4 vooraf ingevulde belastingaangiftes blijkt fouten te bevatten: zo vermijd je dat je tot duizenden euro’s te veel betaalt of misloopt
    PREMIUM
    34

    1 op 4 vooraf ingevulde belasting­aan­gif­tes blijkt fouten te bevatten: zo vermijd je dat je tot duizenden euro’s te veel betaalt of misloopt

    Opletten met de vooraf ingevulde belastingaangiftes. Vorig jaar bevatte maar liefst 1 op de 4 fouten. Dat blijkt uit onderzoek van Ive Rosseel, fiscaal adviseur van de ACV-studiedienst, en zijn collega Erik Van Laecke, van de belastingservice van ACV. Heb je je kadastraal inkomen goed nagekeken en alle leningen opgenomen in je aangifte? Met deze eenvoudige tips kun je vermijden dat je veel geld misloopt.