Op de plek waar Maik Allard (20) zich op 7 mei 2017 te pletter reed, tegen een boom langs de Wervikstraat in Geluwe, heeft zijn vader kort nadien een herdenkingsplekje ingericht. Dat is nu in de voorbije maanden drie keer het mikpunt geweest van een onbekende vandaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de plek waar Maik Allard (20) zich op 7 mei 2017 te pletter reed, tegen een boom langs de Wervikstraat in Geluwe, heeft zijn vader kort nadien een herdenkingsplekje ingericht. Dat is nu in de voorbije maanden drie keer het mikpunt geweest van een onbekende vandaal. © Hans Verbeke

Onbekende vernielt gedenktekens van verongelukte Maik (20), telkens op speciale dagen: “Drie keer na elkaar, dit moet stoppen”

WervikVier jaar lang al proberen zijn ouders en zus de zelfmoord van Maik Allard uit Geluwe te verwerken. Maar de voorbije maanden stak een onbekende het mes genadeloos weer in de wonde. Drie keer werd een gedenkteken vernield op de plek waar hij zich te pletter reed. “Op zijn verjaardag, op zijn sterfdag en nu op Allerzielen”, zegt zijn vader. “Wie dit deed, is dus een kennis van Maik. Beseft hij of zij dan niet hoeveel pijn ons dit doet?”