Axel Daeseleire en Jacques Vermeire in 'Eenmaal Andermaal'.
Volledig scherm
Axel Daeseleire en Jacques Vermeire in 'Eenmaal Andermaal'. © VTM

GEZIEN? ‘Eenmaal Andermaal’: “Het enthousiasme van Axel bereikte een climax bij de vondst van een kruisbeeld mét stukjes textiel”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Eenmaal Andermaal’ op VTM, waarin Axel Daeseleire en Jacques Vermeire rommelmarkten afschuimen op zoek naar verborgen schatten. “Als kers op de taart ejaculeerde Axel ei zo na bij de vondst van een kruisbeeld mét stukjes textiel van de heilige Ignatius.” 

6 reacties

  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    eens te meer héél content dat er 'zo iets' bestaat zoals de BBC zenders ... NONKELJEAN
  • Marc Van den Daele

    2 jaar geleden
    Aan al diegene die hier commentaar geven, de vraag of adverteren op VTM zinvol is, is hier reeds beantwoord. Ongeacht de zin of onzin van het programma hebben jullie toch gekeken.
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    VTM heeft veel zenders waar niets serieus op te zien is, ze maken goedkope programma's die vol winstgevende reclame zitten. Voor mij nooit VTM
  • Luc Verbeek

    2 jaar geleden
    Welke meerwaarde de 2 gastpersonages hadden in dit programma ontging mij , misschie enkel deze keer , volledig . Het hoeft absoluut niet allemaal ernstig te zijn maar ze brachten geen kennis of nuttige inbreng aan ifv de zoektocht naar degelijke koop(jes) . Misschien ook de reeele renovatie-kosten vermelden . Dat Axel zijn private interesse , ten opzichte van diegenen die zijn fascinatie/verzamelwoede voor crucifixen zullen weglachen , aanbrengt en toont verdient absoluut respect . Top !
  • Dirk De Winter

    2 jaar geleden
    gelukkig zijn er andere zenders!
  1. Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Frederik Delaplace mag voor Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aanblijven als CEO van de VRT. Dalle vindt dat Delaplace een zware inschattingsfout heeft gemaakt, al gebeurde dat met de beste bedoeling en vindt de minister het ook een belangrijk signaal dat de topman zich verontschuldigd heeft. Het is nu zaak het vertrouwen te herstellen, ten opzichte van de medewerkers, de buitenwereld en de betrokkenen, zei Dalle woensdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens Dalle is er zeker ook binnen de VRT duidelijk heel veel wrevel over de manier waarop het allemaal gelopen is.
  2. Koppel van kattencafé MAU kan kinderwens eindelijk vervullen dankzij 'Andermans zaken’
    TV

    Koppel van kattencafé MAU kan kinderwens eindelijk vervullen dankzij 'Andermans zaken’

    In ‘Andermans zaken’ bezocht Kamal Kharmach Dries Clijsters en Yeliz Gijbels van het Genkse kattencafé MAU. Het jonge koppel droomde van een kindje, maar de rode cijfers van de zaak lieten dat niet toe. Dus besloot presentator Kamal alles op alles te zetten om de zaak te doen draaien en het resultaat loont. Want intussen zien ze niet alleen groene cijfers in de boekhouding, maar hebben ze op 26 maart ook hun eerste zoontje, Arden, verwelkomd.