De Nederlandse zangeres Merol maakte indruk in 'De Slimste Mens'.
Volledig scherm
De Nederlandse zangeres Merol maakte indruk in 'De Slimste Mens'. © Play4

Hoge pieken, diepe dalen en een Nederlandse zangeres die de boel op stelten zet: dit was 'De Slimste Mens’

TV“Hoge pieken, diepe dalen”, zuchtte Tine Embrechts (46) woensdagavond na haar plotse exit uit ‘De Slimste Mens’. Gisteren kroonde ze zich nog tot absoluut recordhoudster, vandaag werd ze genekt door het driekoningenlied. Dé verrassing van deze aflevering was evenwel de Nederlandse zangeres Merol (30). Zij zorgde voor een straf debuut en belandde met haar eindscore van 598 seconden meteen op plaats 5 in de top 10 van beste scores aller tijden.

6 reacties

  • Geert Vande Walle

    2 jaar geleden
    Er zijn betere quiz programma's op TV en toch blijf ik kijken ! De flauwe moppen worden alsmaar flauwer maar beter voor wie ze onmiddellijk begrijpt . Maar ja, de beste stuurlui ...
  • Lucien Raes

    2 jaar geleden
    Uiteraard allemaal in scene gezet. Maar gedaan, volgend jaar zullen er geen kandidaten meer zijn, want men lacht de mensen uit. Goedkope kitch, maar onderhoudend.
  • Jan Van Rompaey

    2 jaar geleden
    Ik begin stillaan te vermoeden dat de beginnende kandidaten vragen op voorhand krijgen. Daarom winnen ze bij bijna altijd hun eerste deelname.
  • Rik Bogaert

    2 jaar geleden
    Gezakt tot een benedenmaats peil! Triestig! Eenmaal men Tine Embrechts moet uitnodigen, dan weet men dat er niet veel meer achterna komt.
  • Pierre Ken

    2 jaar geleden
    En gisteren ging Tine Embrechts het volgens jullie deskundige commentaar nog zeer ver schoppen..