Martínez onder de indruk van De Ketelaere: “Nog niet veel Belgische spelers gezien die op die leeftijd konden wat hij doet”

Rode DuivelsCharles De Ketelaere (20) lijkt z'n plekje in de selectie van de Rode Duivels stilaan veroverd te hebben. De aanvaller van Club was tijdens de Nations League al trefzeker tegen Italië en lijkt ook tegen Estland en/of Wales op speelminuten te mogen rekenen. Bondscoach Roberto Martínez is onder de indruk van ‘CDK’.

9 reacties

  • Bruno willems

    2 jaar geleden
    Zijn vriendjes die op de bank of in de tribune zitten bij hun club gaan voor er lopen momenteel betere spelers op het veld rond dan zijn vriendjes die niet spelen
  • Pol Van Gils

    2 jaar geleden
    Ja, daarom zit hij op de bank. Onnozelaar, slechte trainer anders hadden we al een beker gewonnen met deze ploeg. Ben nooit fan geweest van Martinez. Met mooie praatjes voor de camera win je geen prijzen hoor. Maar met mannen met het mes tussen de tanden die hij niet aankan en daarom niet meeneemt naar grote tornooien die laat hij thuis. Een watje van een trainer is het die nergens ooit een prijs zal pakken.
  • Hendrik Peetersen

    2 jaar geleden
    Weet Martinez dat De Ketelaere NIET bij Anderlecht speelt ?
  • Jan Daems

    2 jaar geleden
    Martinez is synoniem van meehuilen met de wolven in het bos.
  • Patrick Vandeputte

    2 jaar geleden
    Als hij dan toch zo onder de indruk waarom geeft hij hem dan niet meer speelminuten?