Kevin De Bruyne en Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne en Eden Hazard. © EPA/HLN

Onze chef voetbal roept op: “De Gouden Generatie vraagt heus niet om meer respect, wél om nog één keer vertrouwen in hen te hebben”

Rode DuivelsDe tijden zijn veranderd, zo stelt onze chef voetbal Stephan Keygnaert vast. Terwijl we vroeger uit ons dak gingen bij een kwalificatie van de Rode Duivels voor een groot toernooi, lijkt het nu de normaalste zaak van de wereld. Maar is het volgend jaar op het WK in Qatar ook eindelijk eens écht prijs? “Eden Hazard en Kevin De Bruyne beseffen zeer goed dat zij met de nationale ploeg nog niets gewonnen hebben. En dat vinden zij óók niet prettig.”

19 reacties

  • stefan crama

    2 jaar geleden
    Klassespelers wel maar een echte ploeg met inzet zeker niet.
  • jos van mechelen

    2 jaar geleden
    vertrouwen moet je zelf verdienen door goede voetbal te spelen ?
  • Sandra Cools

    2 jaar geleden
    Go for it!
  • Raoul Baert

    2 jaar geleden
    Deze "chef voetbal" heeft waarschijnlijk nooit spelers van het kaliber van een Eric Gerets e.a. weten spelen. Die vroegen geen respect maar kregen het automatisch door hun onverzettelijkheid en inzet. Nu ja, waarschijnlijk kent hij Veljkovic heel wat beter.
  • Gerry Cle

    2 jaar geleden
    Ongelooflijk dat een landje als België een generatie voetballers heeft die haar voet naast al die grote voetballanden kan zetten. Ongelooflijk ook dat een landje als België een generatie supporters heeft die dat onvoldoende vinden.