AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Bezongen in Brussel, maar een thema tot in Madrid: de immer vrolijke Eden Hazard heeft echt wel een mentale deuk gekregen

Rode DuivelsWat hij ook doet, de spotlights blijven op hem schijnen. Of hoe zelfs zonder zélf te praten, het in de marge van de kwalificatie voor Qatar 2022 maar opnieuw over één man ging: Eden Hazard (30). “Ja, hij is een andere voetballer geworden...”

29 reacties

  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Logisch dat Martinez hem speelminuten gunt, een Hazard op 90 % van zijn kunnen is nog beter dan bijna iedereen bij de nationale ploeg en om ergens te geraken op het wk hebben ze een goede Eden nodig. Momenteel is hij echter veel minder dan dat en je ziet aan hem dat het mentaal niet goed zit.
  • Alex Tas

    2 jaar geleden
    is nog steeds een goede speler maar mist gewoon veel matchritme ... tzou hem goed doen hem uit te lenen waar hij speelminuten kan krijgen om terug op zijn oude niveau te komen ... De bruyne speelt ook niet goed als hij niet op niveau is.
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Bezongen in Brussel ...🙄...! Had liever zijn broer gezien maar ja Martinez ... Zou beter zijn plaats afgeven aan iemand in grote vorm en aan de jeugd ! Heeft zijn tijd gehad ... Nu weet men de reden waarom hij bij real niet speelt ...en op de bank blijft zitten !
  • Ronny Cypers

    2 jaar geleden
    Hij was een goede voetballer maar nooit de beste Belgische voetballer ooit. Zijn beste tijd is voorbij. En in Madrid weten ze ook wel dat hij de miskoop van deze eeuw is bij hun. Tis ook maar een mens hé.
  • Jakke Troost

    2 jaar geleden
    Mooi gezegt Albert de Lovendeghem. In plaats van dankbaar te zijn voor wat Eden ons al gegeven heeft, word hij vandaag gewoonweg uitgehoond omwille van de tegenslagen waar hij mee te kampen heeft.