diw
Volledig scherm
© diw

Jan Jaap Van der Wal stopt als presentator van ‘De Ideale Wereld’: “Dit heeft niets met moeheid te maken”

TVJan Jaap van der Wal (42) stopt na vier seizoenen met ‘De Ideale Wereld’. Nog tot en met mei gaat de Nederlandse presentator door, maar wie nadien de fakkel overneemt is nog niet duidelijk. “Het heeft niets met moeheid te maken, maar ik ben ‘uitgeleerd’”, vertelt van der Wal. Televisie schrijft hij evenwel nog niet af. “Ik wil wel eens iets doen voor een groter publiek.”

27 reacties

  • Stefan Straetmans

    2 jaar geleden
    Het niveau is danig gezakt sinds Jonas Geyrnaert, Jelle de beule en vooral luc haekens met zijn hilarische straatinterviews uit het programma verdwenen. Verder vond in JJ wel oké.
  • Ralph Camberlin

    2 jaar geleden
    Volgens mij gaat Niels Destadsbader het overnemen, heeft toch een groot contract getekend bij de VRT
  • Eric Gova

    2 jaar geleden
    Niels Destadsbader is op komst.
  • eddy scheers

    2 jaar geleden
    Jan Jaap Van der Wal is een goede grappige presentator , die geen probleem uit de weg gaat , alleen dat publiek in de zaal dat zoals een levende lachband word ingezet zoals bij vele andere programma's stoort mij enorm.. ook de gasten op enkele na zijn soms niet vooruit te branden en halen het niveau van de show naar beneden .
  • Dany Vandevivere

    2 jaar geleden
    Sinds Van der wal keek ik niet meer naar de ideale wereld. Een Belg zou hier beter op zijn plaats zijn, die kent onze normen en waarden