Rode Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
Rode Duivels. © Belga

Onze chef voetbal schaart zich achter deze Rode Duivels op weg naar WK: “‘The Last Dance’ van onze Gouden Generatie”

Rode DuivelsDe Rode Duivels hebben gedaan wat ze moesten tegen de Esten en kunnen hun tickets naar Qatar al boeken. Die Wereldbeker wordt een andere als voorheen, zo meent onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Qatar 2022 zal te midden van een politiek debat ‘The Last Dance’ worden van de Gouden Generatie. “Als álles meezit volgend jaar, coach en spelers hebben ‘mens sana in corpore sano’, dan willen wij er evengoed nog één keer in geloven.”

27 reacties

  • gerard slebus

    2 jaar geleden
    Patrick, nederland werd wel 2e met werelds totaal voetbal. Geen enkel WK team heeft later beter voetbal laten zien. Dat is ook een prijs
  • erik swaegers

    2 jaar geleden
    Ja je kan zeggen dat de opvolgers niet de zelfde klasse hebben dan de vorige die gaan dat moeten leren en dat hebben ze nog niet kunnen doen. En je gaat ook geen appellen met peren vergelijken, een klein voorbeeld, WK 1986 Maradona beste spits van Argentinië en onze Jan ceulemans , ik heb van allebeide genoten op dat tornooi. De één virtuoos met inzicht de andere met zoals ze nu zeggen grinta vechtlust enzovoort en je moet ze op de juiste manier inzetten en gebruiken.
  • Patrick Braekeveldt

    2 jaar geleden
    De Nederlandse gouden generatie ,voor mij nog altijd het absolute topelftal met Cruyff, Rep ,Haan ,Rensenbrink ,Van Haneghem ...enz ,kortom allemaal stuk voor stuk wereldtoppers heeft ook nooit iets gewonnen !
  • Kurd Vandenbroucke

    2 jaar geleden
    Proficiat met je kwalificatie. We hebben een grote en goede kern vangen blessures op alsof het niks is. Het was genieten zaterdagavond in Brussel. Succes in Qatar aan alle spelers en meneer Martinez.
  • Ronny Cypers

    2 jaar geleden
    Welke gouden generatie? Bij mijn weten hebben die nog niets gewonnen. Dus hou het maar bij deze generatie. De laatste kans om iets te winnen? Je zult weer teleurgesteld worden. Ik niet want ik weet toch al dat ze niets gaan winnen. Als ze de 1/4 finale gaan halen zal het al goed zijn. Als ze geluk hebben met de loting natuurlijk.