AFP
Volledig scherm
© AFP

Balans van Martínez in kwalificatiewedstrijden is indrukwekkend, blijft dat ook zo tegen Wales? “We zijn aan onze stand verplicht om te winnen”

Rode DuivelsVoor de derde keer op rij hebben de Rode Duivels zich onder Roberto Martínez comfortabel geplaatst voor een groot toernooi. Ook in de verplichte nummertjes laten de Duivels onder deze bondscoach geen steken vallen, in tegenstelling tot sommige andere grote voetballanden. “Enkel met volle focus kun je deze cijfers halen”, weet een trotse Martínez.

17 reacties

  • Norman Kamosi

    2 jaar geleden
    Laten wij a.u.b.rustig met beide voeten op de grond blijven,het is natuurlijk formidabel dat de Rode Duivels naar Quatar gaan,en dat de jeugd zijn kans krijgt,maar een prijs pakken in een groot toernooi?,ik vrees van niet.
  • Kurd Vandenbroucke

    2 jaar geleden
    Proficiat meneer Martinez Het was een prachtige avond zaterdag in Brussel. We kunnen nu al niet wachten om de volgende wedstrijd te zien. Doe zo verder
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    @christiaan goethals : vorige generatie was minder getalenteerd maar vocht voor wat ze waard waren. En…Mbappe schiet ook nog steeds in een kramp als hij terugdenkt aan de match tegen de rode trage duivels.
  • Yves Gysel

    2 jaar geleden
    De toekomst oogt ook heel goed. Enorm veel jong talent. Ik zou tegen Wales, die jonge gasten opstellen. Ongeacht het resultaat.
  • Christiaan GOETHALS

    2 jaar geleden
    Goed gedaan, de vorige generaties deden het zeker niet, Platt loopt nu nog te lachen met de slecht opgestelde muur en Horst Hrubesch zei...dankjewel. Ik vind deze generatie toch het beste van wat we gezien hebben in de Belgische voetbal geschiedenis.