Minister Vandenbroucke neemt flinke bocht: verplichte vaccinatie voor iedereen ligt plots wel op tafel

Dat federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) een verplichte vaccinatie tegen het coronavirus voor de hele bevolking op tafel legt, is opmerkelijk te noemen. Eerder wuifde de minister meermaals die optie weg.

182 reacties

  • Eric Roeloffzen

    2 jaar geleden
    Over mijn lijk, voor mij GEEN corona bacillen!
  • Sylvain Helsen

    2 jaar geleden
    Je mag niet alle vaccins over dezelfde kam scheren! Er is een welbepaald vaccin dat begint met de letter a en eindigt met de letter a. Zeer pijnlijk verhaal! Dat is misschien wel een vaccin dat net zoveel waarde heeft als dat je er geen gehad hebt. In het beste geval! De VS was er radicaal tegen! Maar de EU wou er ondanks alles toch mee doorgaan! Dat is misschien nu wel een deel van het probleem waar we nu mee zitten. Vaccins helpen wel degelijk! Maar geef de mensen dan ook een degelijk vaccin.
  • johan vandeweghe

    2 jaar geleden
    in plaats van te zagen zou hij beter zijn miljoenen terug heven !
  • Sylvain Helsen

    2 jaar geleden
    Hebben jullie er al eens over nagedacht dat het misschien wel eens zo zou kunnen zijn dat het vaccin in sommige gevallen niet in voldoende mate functioneert omwille van het feit dat de desbetreffende persoon niet in voldoende mate anti-lichaampjes aanmaakt en daarom niet 2 maar wel 3 en misschien wel 4 vaccins nodig heeft. Daarom ook oproep aan de ministers van Volksgezondheid! Concentreer je vooral op die hoeveelheid anti-lichaampjes. Maak de bevolking hiervan bewust! Moet beter worden belicht!
  • Greta Van der Steen

    2 jaar geleden
    Kris Van Mechelen ,waarom de oudere weer opsluiten ,zij zijn het wel die aan hun laatste jaren bezig zijn .Zijn ze nog niet eenzaam genoeg geweest misschien ?En het zijn zonder dat ze er zelf iet aan kunnen doen de jongere die het meeste besmet zijn ,zodus neenee niks oudere opsluiten .