Roberto Martínez.
Volledig scherm
Roberto Martínez. © BELGA

Bij afwezigheid van Hazard en co zal Martínez jongeren de kans geven: “Vanzeir krijgt minuten, dat verdient hij”

Rode DuivelsAan de vooravond van de slotmatch van de WK-kwalificatieperiode tegen Wales hebben Roberto Martínez en Axel Witsel de pers toegesproken. Beiden hadden het over de jongeren die morgen (wellicht) hun kans krijgen, de middenvelder lichtte ook een tipje van de sluier wat betreft zijn toekomst bij de Rode Duivels

8 reacties

  • frank Van den Abbeele

    2 jaar geleden
    Dat gemekker waarom die wel en die niet mag starten werkt op mijn systeem.waarom moeten al die jonkies op het veld staan ? Hun tijd komt zeker nog.we zijn nu eenmaal de nr 1 van de wereld en een topland waar de plaatsen zeer duur zijn.Als je, als coach, van de 27 kwalif wedstrijden er 25 wint , verdien je het vertrouwen om de goede keuzes te maken.
  • Philemon Van Gucht

    2 jaar geleden
    Waarom laat Martinez CDKNiet starten? Hij mag er hoogstens 10 minuten voor het einde maar inkomen en toch ziet ge zijn gretigheid om te vechten voor een bal. In tegenstelling van veel van de oudere generatie die het evident vinden dat ze erbij zijn. Maar ja CDK speelt maar in Belgie, Martinez zet er liever spelers op die in het buitenland op de bank zitten.
  • Bruno willems

    2 jaar geleden
    Hij moet ze geen minuten geven hij moet ze laten starten of gaan ze vriendjes bankzitters in het buitenland weer mogen starten juist gelijk Origi bij liverpool komt hij de tribune niet uit en hier mag hij spelen bij de RD
  • Dirk Maesen

    2 jaar geleden
    Jongeren kansen geven ? Denk ik eerst aan CDK, Saelemaeckers, Trossard, en nog een paar en ja, dan aan Vanzeir
  • Jelle van Elsacker

    2 jaar geleden
    Ik hoop echt dat die jonge gasten een minuut of 3 krijgen om zich te tonen, Martinez blijft liever met die oude knokken spelen, wat deed trouwens die Mertens in de ploeg, heeft al een jaar niks meer laten zien en da loopt daar gewoon bij, echt niet te geloven.