Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Compleet onverwacht: Gunther Levi moet na bijna 23 jaar opstappen bij ‘Familie’, ook Martine Jonckheere verdwijnt opnieuw

TVEen kleine bom is ontploft op de ‘Familie’-set. Niet alleen verdwijnt Marie-Rose (Martine Jonckheere) een derde keer uit de soap. Ook Peter Van den Bossche, die amper twee jaar geleden nog door de Bomma tot een soort pater familias was gebombardeerd, zal in het lopende seizoen verdwijnen uit de reeks. Een bittere pil voor Gunther Levi (45), want de makers namen de beslissing in zijn plaats. “Ik hoop dat ze er goed over hebben nagedacht.”

73 reacties

  • Christine Raes

    2 jaar geleden
    Met al dat jong volk en die footbar is familie niet meer wat het was, saaier, met de komst van Leon is het wel terug mooi, de slechterik zoals Didier de kunst, en June Vandamme destijds maakt het weer spannend, echt wel spijtig dat ze Peter ontslaan zonder overleg, Dat moet niet leuk zijn voor hem, ze konden nog de moord op evi ophelderen, want dat blijft toch onopgelost he ?? Dat Marie Rose er uit gaat, die ga ik niet missen, ;)
  • Pierre Plompen

    2 jaar geleden
    Men is goed op weg om er een jeugdprogramma van te maken. Waar is men mee bezig.
  • hedwig huygens

    2 jaar geleden
    Ik vind familie niet mis als feuilleton , een toffe afleidingwaarin vele elementen van het leven samengevat zijn, hetgene misschien veen stoort omdat ze er zichzelf ergens in terug vinden. Voor Gunther Levi denk ik dat hij het zag afkomen gezienhij volgens ik in vorige nieuwsberichten las, met gezondheidsproblemen te kampen heeft en laten we een kat een kat noemen als hij een tijdje stilaan moet doen. Misschien is het ook zo met Martine Jonckheere ,BVs moeten ook op hun gezondheid letten
  • Nancy Haemhouts

    2 jaar geleden
    Jammer bedankt Gunther. Je blijft top 👍
  • johan vankeirs

    2 jaar geleden
    De sleet zit er goed op zowel in Familie als in Thuis.Het werd nodig dat de programma makers eens wakker geschud werden want er is één en al ééntonigheid zonder inhoud of verhaal!