Wales WAL
1
EINDE
1
België BEL
  • 32' Goal Kieffer Moore
  • Kevin De Bruyne Goal 12'

Héérlijke goal De Bruyne schaars Belgisch hoogtepunt in Wales: Duivels niet verder dan draw

Rode DuivelsVoor spanning moest je dinsdagavond in Rotterdam en niet in Cardiff zijn. Want België-Wales leverde een salonremise op. Wales blij met het nodige punt, experimentele Duivels alleen voor de pauze op niveau. Eens te meer onder regie van een toen briljante De Bruyne, maker van een al even briljante goal. Een vermijdbare tegengoal zorgde voor de tweede draw in deze campagne, waardoor we mogelijk de eerste plaats op de FIFA-ranking kwijt zijn. Maar toch alweer 20 op 24. Op naar Doha.

19 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Het supertalent van Brugge, CDK, mocht zijn kunnen tonen. Conclusie: niet gezien! Volkomen terecht van Martinez dat hij hem maar een invaller vond. Overroepen speler.
  • Christiaan GOETHALS

    2 jaar geleden
    Op 1 staan is de weerspiegeling van de waarde van de RD. Het is een opsomming van goede resultaten. Om een WK of EK te winnen moet je geluk hebben , een slecht moment kan fataal zijn en is niet altijd de beste ploeg die met de eer gaat lopen, Griekenland indachtig.
  • jean

    2 jaar geleden
    Volgens de kenners hier zou De Ketelare al 2 jaar vaste waarde moeten zijn bij de duivels en dat terwijl zijn eigen zo genaamde top coach amper 1 jaar voluit in hem geloofd
  • Kjell Van daele

    2 jaar geleden
    Hopelijk word mignolet niet meer oproepen, kasteels em zelz zijn veel beter, mignolet kon dan 2 keer spelen en hem loopt weg
  • Thierry Maenhaut

    2 jaar geleden
    Hoe sneller hoe liever, worden we verlost van deze in competente trainer! Nr1 van de FIFA stelt niks voor als ge niet van de toplanden kunt winnen. Mss een goeie peoplesmanager, maar tactisch is hij GEBUISD.