Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © EPA

Premier De Croo: “We leggen de nadruk op voorkomen en beschermen, niet op sluiten" - Opnieuw mondmaskers in secundair onderwijs

Het Overlegcomité heeft een reeks bijkomende maatregelen beslist om de verspreiding van het coronavirus in te dijken. Volgens premier Alexander De Croo (Open Vld) ligt de nadruk daarbij vooral op voorkomen en beschermen, en niet op sluiten. Onder meer het Covid Safe Ticket Plus, telewerken en mondmaskers moeten de circulatie van het virus afremmen. Herlees al het nieuws over het coronavirus van woensdag 17 november in dit liveblog.

80 reacties

  • leen hanssens

    2 jaar geleden
    Een regering die geen maatregelen durft nemen.
  • Mario Vanderlinden

    2 jaar geleden
    Laat gezond verstand zegevieren ipv politieke frustraties te uiten!
  • Willy van craen

    2 jaar geleden
    Wij moeten dit en dat doen om het probleem aan te pakken maar één beslissing om iedereen veplichten zich te laten vaccineren durven ze niet. Ik hoop dat alle goeverneurs dat dan maar beslissen. Ze kunnen het niet!
  • Gina de Bruyne

    2 jaar geleden
    Alle met andere woorden er veranderd niets En dan binnen 2á3 weken een vervroegd vergadering zeker omdat het blijft stijgen en dan met feestdagen alles moeten sluiten omdat het mondmasker en de goede wil van iedereen toch niet wil helpen Uitstel uitstel noemen we dat En dat pas vanaf zaterdag goed gelachen ...
  • Ferdinand Nuyts

    2 jaar geleden
    "Democratie" een niet verkozen minister en één premier uit het zevende knoopsgat leggen ons de spelregels op, voor mij is dat er ver over.