SBS
Volledig scherm
PREMIUM
© SBS

Paniek in het paleis nu prinses Delphine gaat dansen op tv: “Ze heeft de koning simpelweg voor schut gezet”

RoyaltyDelphine van Saksen-Coburg (53) is dé verrassingskandidate in ‘Dancing With The Stars’, en niet enkel voor het brede publiek. Ook het koninklijk paleis viel blijkbaar uit de lucht. Niet alleen vroeg de prinses geen toestemming, ze bracht haar halfbroer Filip niet eens op de hoogte. “En nu kan hij haar moeilijk terugfluiten”, duidt royaltywatcher Kathy Pauwels de onrust achter de schermen. Is dit wel een slimme zet? Wat wil Delphine ermee bereiken? En wat betekent dit voor het paleis?

13 reacties

  • Sara Peeters

    2 jaar geleden
    Als er regels zijn in de monarchie moet ze die volgen. Ze krijgt hier immers dotaties voor en haar titel. Als wij de regels niet volgen krijgen wij een boete. Dus iedereen gelijk voor de wet! Blijf in uw gouden kooi Delphine. Maar ze provoceert liever, kick ze eruit hè dan kan ze zelfs gaan paaldansen als ze wil.
  • Patrick Verbelen

    2 jaar geleden
    Krijgt geen donatie, m.a.w. ze doet wat ze wil.
  • Ronald Van der Cruyssen

    2 jaar geleden
    Ha de Koning heeft haar ook voor schut gezet..nu is het haar beurt.
  • Jozef Schrauwen

    2 jaar geleden
    Eindelijk eens iemand die zelf een beslissing durft te nemen. En niet zoals de rest van de familie waar alles geschreven en beslist wordt door de slippendragers van het hof.
  • monique bolen

    2 jaar geleden
    Sylvain als ik het goed voor heb heeft ze lange tijd in Engeland verbleven , trouwens ik weet niet wat van haar te denken heeft ze geld nodig of is het voor te shockeren dat ze het doet.