Fallon Sherrock
Volledig scherm
PREMIUM
Fallon Sherrock © Photo News

Het verhaal van dartssensatie Fallon Sherrock, de vrouw met het ‘maangezicht’ die maar blijft verbazen: “Niemand had gedacht dat dit zou blijven duren”

DartsFallon Sherrock blijft de dartswereld verbazen. De 27-jarige Engelse plaatste zich vorige maand nog voor de kwartfinales van de Grand Slam of Darts, en maakt nu opnieuw haar opwachting op het WK. Belgische profdarter Kim Huybrechts (36) geeft Sherrock alle lof. “Niemand had gedacht dat dit kon blijven duren, nu is ze gewoon wereldtop.” Tijd voor een portret van de vrouw met het ‘maangezicht’, die een autistisch zoontje opvoedt en eerder al haar prijzengeld wegschonk.

15 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Super dame 👍 Wat een speelster ze moet niet veel onderdoen voor vele mannen uit het circuit ! De lady of the darts een meerwaarde tussen al die mannen 👍 Groot respect Fallon ! Succes verder zowel als moeder als dartster ✌️
  • Paul Detandt

    2 jaar geleden
    prachtig, als je die idiote BV's hier bezig ziet en hun commentaar leest, dan weet je pas wat deze dame kan.
  • Eric Kok

    2 jaar geleden
    Amai respect ! Super lady
  • Johan Verhoeven

    2 jaar geleden
    Ik ben geen feminist. Maar in deze sport zie ik echt niet in waarom vrouwen niet evengoed als mannen toppers zouden kunnen zijn. Mannen hebben een natuurlijke voorsprong als het om kracht en explosiviteit gaat. Zever zoveel je wil, sommige vrouwen kunnen redelijk mee met de mannen in kracht en explosiviteit, maar in principe worden vrouwen in de topcompetitie dan altijd weggeblazen. Dat hoeft met darts absoluut niet het geval te zijn. Dus waarom zou Fallon geen wereldkampioen kunnen worden?
  • Francis smet

    2 jaar geleden
    Topsportster en moeder ! Respect.