N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA).
Volledig scherm
N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA). © belga

Bart De Wever: “Extra maatregelen om viruscirculatie in te dijken zijn logica zelve”

N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) vindt het "de logica zelve" dat er opnieuw strengere maatregelen komen om de circulatie van het coronavirus in te dijken. "Ik kijk ernaar zoals iedereen, dat wil zeggen met twee ogen op de zorgsector", zegt hij. De Wever noemt het wel "een zeer koude douche" voor wie zich liet vaccineren in de hoop nu weer van zijn volledige vrijheid te kunnen genieten.

19 reacties

  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    Die man moest men burgemeester maken.
  • Eric Roeloffzen

    2 jaar geleden
    Ik moet echt wel zeggen dat die super vaccins prima werken, voor....
  • Liese VdVijver

    2 jaar geleden
    Experts zeggen dat dit virus niet zal verdwijnen, dus, we moeten ons aanpassen. Best aparte corona-ziekenhuizen bouwen dus. Daarnaast kan het ook geen kwaad om met immunologen te spreken en inzetten op behandeling. Israel toonde ons reeds dat vaccinatie een eindeloos pad is.
  • leon neefs

    2 jaar geleden
    Leon Neefs. De nederlandse keizer BDW denkt dat hij de wetenschap in pacht heeft. Dat Hij zich maar houdt aan zijn keizerschap.
  • Luc De Geyndt

    2 jaar geleden
    Iedereen in het zelfde bedje ziek blijkbaar. Als je niet kunt leveren wat je belooft (vrijheid) moet er misschien eens gekeken worden of je door de juiste experten geadviseerd wordt. Het blijft nog altijd een beetje meer van hetzelfde doen en op een ander resultaat hopen.