Serena Williams op de première van de film 'King Richard', waarvan ze de executive producer is,  op het American Film Fest maandagavond in Los Angeles.
Volledig scherm
Serena Williams op de première van de film 'King Richard', waarvan ze de executive producer is, op het American Film Fest maandagavond in Los Angeles. © Jordan Strauss/Invision/AP

Serena Williams is geschokt, ook Kim Clijsters deelt foto van Peng

TennisVeel tennissers maken zich zorgen om Peng Shuai, die spoorloos lijkt nadat ze eerder deze maand de voormalige Chinese vicepremier Zhang Gaoli op het Chinese sociale medium Weibo van seksueel misbruik beschuldigde. Op Twitter delen ze massaal een foto van Peng met de hashtag #WhereIsPengShuai.

3 reacties

  • emiel wouters

    2 jaar geleden
    SCaf nu ook maar alle verbindingen met CHINA af te beginnen met de olympische winterspelen. ze zullen wel niet direct het bijltje er bij neer leggen zoals Wit-Rusland maar op de duur zullen ze het ook wel voelen. Ook het volledig verbod om hier en elders op onze wereld industrieën te kopen en uit te bouwen moet er komen. Dat ze hun geld steken om hun land openlijk en democratischer te maken. Dat moet het eerste gebeuren.
  • Hans Olbrecht

    2 jaar geleden
    Fantastisch initiatief. Nu nog dreigen met een boycot van de winterspelen.
  • Jean Petermans

    2 jaar geleden
    Peng had er misschien beter aan gedaan om eerst veilig in het buitenland te zijn.