Petra De Sutter (Groen).
Volledig scherm
Petra De Sutter (Groen). © Photo News

Petra De Sutter over akkoord verplichte vaccinatie zorgpersoneel: “Teksten zijn nu verfijnd en verbeterd”

Vicepremier Petra De Sutter (Groen) vindt dat het “verfijnde” akkoord over de verplichte vaccinatie in de zorgsector een verbetering is ten opzichte van het oorspronkelijke dat PS-voorzitter Paul Magnette plots opblies. “Het waren moeilijke momenten tijdens het overleg daarover, maar we zijn er toch weer in geslaagd om tot een akkoord te komen”, zei ze in De Zevende Dag.

5 reacties

  • Johan Goris

    2 jaar geleden
    In het licht dat we enkel uit de pandemie kunnen geraken kunnen we geen algemene vaccinatie-plicht invoeren. Wel zouden best de zorg en kwetsbaren zich vaccineren. Cst zo snel mogelijk schrappen en gebruik maken van algemene maatregels. En... investeren in ziekenhuizen.
  • Andy Staelens

    2 jaar geleden
    Totale chaos met groen! Dat is wat er aan komt.
  • Wesley Kenis

    2 jaar geleden
    Door de verplichting MOET de overheid verantwoordelijkheid nemen, en zonder ons dan zou iedereen ZELF verantwoordelijkheid moeten nemen...en wie gaat dan "verantwoordelijkheid" nemen voor de rekening? Sociale zekerheid en zeker niet want dat zal dan snel afgeschaft worden...maar blijf vooral dromen dat de regering verplichten gaat toepassen...
  • Carl Vangenechten

    2 jaar geleden
    Verfijnde en verbeterde teksten, die politici leveren toch nuttig werk voor de maatschappij.
  • ronny cuypers

    2 jaar geleden
    En dan nu nog een wachtlijst voor niet gevaccineerde corona patiënten. Ze moeten natuurlijk geholpen worden, maar niet ten koste van andere zorg.