Hoedt (rechts) springt in de bres voor z'n coach.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoedt (rechts) springt in de bres voor z'n coach. © Belga/RV

“Het ligt niet aan de coach”: Hoedt zet Kompany uit de wind na nieuw puntenverlies

AnderlechtAnderlecht blijft op de sukkel – nu maar 1-1 tegen KV Kortrijk. Het instituut zou zichzelf niet zijn mocht het dan niet over de trainer gaan, maar sterkhouder Wesley Hoedt vindt dat gazettenpraat. “Wat kan Vincent Kompany hieraan doen?”

28 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Hoedt zeker niet ...! De pseudo-vedetten betalen volgens hun prestaties ...en die zogezegd " coach " mogen ze ontslaan ... Heeft teveel krediet gekregen door zijn naam ...🙄
  • Vincebt Vermeeren

    2 jaar geleden
    hoedt... technisch even onderlegd als zijn coach. doe zo verder jongens en ge zult met moeite po2 halen
  • Eddy Michiels

    2 jaar geleden
    Ha, ha, Hoedt is bezig zijn plaatsje veilig aan het stellen en gaat een blunderende Kompany verdedigen. Deze klucht kan toch niet blijven duren of zijn wij, supporters, toch zo naïef om te geloven dat er verandering gaat komen. De enige verandering dat wij willen is een andere trainer. En liefst geen trainer die zich ingekocht heeft. In het buitenland, en niet enkel daar, lachen ze met Kompany als trainer en Anderlecht.
  • MARC VAN BUGGENHOUT

    2 jaar geleden
    Kompany zou het probleem Amuzu niet uit de weg mogen gaan. Een gast die zijn voeten veegt aan de corona regels hoort niet bij Anderlecht te zijn. Vier veroordelingen en mijnheer Amuzu lacht er gewoon mee.
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Kompany is volgens mij nog steeds een coach zonder trainersdiploma. Dat kan je week na week duidelijk zien. Die man heeft schiet op verschillende punten tekort, dat zie je week na week. RSCA kan beter de samenwerking stopzetten. Kompany kan dan zen diploma halen en elders het vak gaan leren als assistent.