Wout van Aert komt in VTM-docu terug op polemiek met Evenepoel na WK-ontgoocheling: “Ik heb een knak gehad”

Exclusieve docuIn ‘Wout’ komt Wout van Aert, te heberkijken op VTM GO, terug op zijn wielerjaar. Met zeges in Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race, drie ritten in de Tour en een zilveren medaille op de Olympische Spelen werd het een grand cru, al was er ook ontgoocheling na het WK. “Ik heb toen toch wel een knak gehad.”

59 reacties

  • Kurt De Kind

    2 jaar geleden
    @ Geert Heylen, Remco moest niet winnen van Julian! Remco was weg in een ontsnapping, en wie ging het gat dichtrijden, juist ja de Belgen, met 6 man, in opdracht van WVA. Als ze dat niet doen en de ontsnapping loopt tot het einde is Remco WK. Als ze anderen laten rijden onder andere de Fransen kan WVA en de rest van Belgen gewoon meegaan en de koers op het einde winnen. WVA heeft hier zijn eigen en de andere Belgen kapot gereden, waarom, van de Belgen mocht er niemand WK worden dan WVA zelf!
  • Jan Van Humbeeck

    2 jaar geleden
    WVA mag nog eens met modder gooien op tv terwijl Remco zich weeral ni kan verdedigen tegen die BLAAS. Een debat met deze 2 zou veel ophelderen maar daar zal VA zich niet aan wagen.
  • Kris Breugelmans

    2 jaar geleden
    Van Aert was kopman en wat heeft hij laten zien, nul komma nul, niks, nada.
  • Patrick Souffriau

    2 jaar geleden
    Het is duidelijk dat Remco in dienst reed van Julian qstep helpt qstep en levere deed of zijn neus bloedde
  • Rudi Pieters

    2 jaar geleden
    Wat toon Aerts mag toch zeggen dat hij ook graag in het zand rijd of niet ze voelen zich allemaal vlug geviseerd vind ik toon moet nu dubbel gemotiveerd zijn voor van Aert op zijn doos te geven