ANP
Volledig scherm
© ANP

Groenen willen parlementair debat over verplichte vaccinatie

De groenen willen dat het parlement het debat opent over een algemene vaccinatieplicht. Ze stellen voor dat de Kamercommissie Volksgezondheid hoorzittingen opstart over het onderwerp, dat spanningen veroorzaakt bij de bevolking.

18 reacties

  • Stijn Meyers

    2 jaar geleden
    De Croo is besmet nu. Hij is tegen verplichte vaccinatie. Hopelijk ziet hem goed af.
  • Luc Lepoudre

    2 jaar geleden
    Ben resoluut tegen vaccinatie omdat het overleven van het menselijk ras niet moet afhangen van inspuiten tegen virussen. Het moet komen van ons natuurlijk afweer en immuniteitssysteem. Dat de zwakken intussen wat rapper gaan sterven is de prijs ervoor. Maar kleine kinderen inspuiten is helemaal misdadig. Waarom worden wij altijd gecensureerd?
  • Gino Sinnesael

    2 jaar geleden
    Premier De Croo zei al meermaals dat een verplichte vaccinatie'juridisch niet haalbaar' is. Was dit dan ook een leugentje om bestwil?
  • Herman Thys

    2 jaar geleden
    Wat los je op met een debat over verplichten of niet.Niet verplichten is een klap in het gezicht van de miljoenen gevaccineerden. Stel dat de vaccinatie verplicht wordt zou dat dan het einde betekenen van "de spanningen" zoals Ecolo/groen ons wil doen geloven of zou dat juist het begin zijn van nog grotere ellende met als titel "Brussel brand" Is mensen overtuigen,zonder ze af te dreigen, dat deze vaccinaties levens redden dan zo moeilijk.
  • Regina Blanckaert

    2 jaar geleden
    Zolang je de makers van de vaccins niet verantwoordelijk kan stellen vind ik niet dat je dit kan verplichten dus zeker geen debat over aangaan,het is nog experimenteel en werken niet zoals men verwacht had,de tijdspanne om dat na te gaan is veel te klein,ook de werking van de boosterprikken moet men afwachten in tijd,geen levenslange bescherming geen verplichting,doe iets aan ons zorgsysteem dat die het aankunnen