Marc De Mesel geeft op sociale media een inkijk in het leven als cryptomiljonair.
Volledig scherm
Marc De Mesel geeft op sociale media een inkijk in het leven als cryptomiljonair. © Twitter @MarcDeMesel

Het leven van een Vlaamse bitcoinmiljonair: Afrikaanse vrouwen, snelle wagens en misnoegd over politie-inval

Een Vlaamse bitcoinmiljonair met een voorliefde voor “zwarte vrouwen” en sportwagens is in Afrika in het vizier van de politie beland. Omdat hij zijn 21-jarige vriendin 800.000 euro cadeau gaf, verdenkt het gerecht hem van een witwasoperatie. Tegen HLN zegt de man dat hij veel geld verdiende met crypto-investeringen. “De politie liet ons gaan, maar sindsdien leven we in angst.”

13 reacties

  • David Lievens

    2 jaar geleden
    Dit is een domme rijke Belg. De slimste rijke Belg is onbekend, woont ergens in Zwitserland en geen kat die weet hoe hij eruit ziet. Hij is meteen ook de rijkste Belg. Mensen die het zo uithangen zullen wel rijk zijn, anders kan je dat niet, maar houden dat wrs niet lang vol.
  • An Vanden Bossche

    2 jaar geleden
    Volgens de fiscus is iedereen die meer dan 100.000€, één huis of een Ferrari heeft een verdachte.
  • Linda D'Haese

    2 jaar geleden
    Iedereen weet dat die cryptomunten het ideale middel is om geld wit te wassen daar er geen controle op is het ideale betaal middel voor fraudeurs en drugs handelaars en het iets is voor de rijke gaat er nooit iets aan gedaan worden
  • Jean-Jacques Jacques

    2 jaar geleden
    Gun hem toch zijn geluk , kenners van het hoogste niveau ….
  • Felix Strackx

    2 jaar geleden
    Stinkend rijk worden met niks te doen, de droom van velen. Helaas kan dat nooit op een eerlijke manier. Geld groeit niet aan de bomen, er zal altijd iemand de dupe zijn. En iemand die erg rijk is geworden met hard werken, zal nooit op deze manier uitpakken. En als je dat dan ook nog eens in Afrika doet, riskeer je op een dag met een overgesneden keel gevonden te worden.