Club-voorzitter Bart Verhaeghe reageert scherp op voorstel van minister Van Peteghem: “We mogen andere attitude verwachten”

Belgisch voetbalOok Bart Verhaeghe en Club Brugge zijn niet te spreken over het nieuwe voorstel van Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V). “We zouden een andere attitude mogen verwachten.” 

44 reacties

  • Casto Giuseppe

    2 jaar geleden
    De wet is niet voor iedereen hetzelfde
  • Hans Verelst

    2 jaar geleden
    De nar van Brugge. Alles moet daar in de schaduw van de eerlijkheid gebeuren. De zaak Diagne. Geval Leko. Hoe ze monument Ceulemans als speler en trainer dumpen. Betaal nu gewoon Bart. Zoals iedereen.
  • dirk bogaerts

    2 jaar geleden
    Het enige wat Verhaeghe interesseert is dat zijn aandelen in waarde gaan zakken. Voetbal moet met zijn voetjes terug op de grond komen. Klein landje als België hoeft geen spelers die miljoenen verdienen. Geef het voetbal terug aan het volk laat de mensen terug genieten. Nu is voetbal big business geworden. Ook jeugdspelers die voor hun plezier spelen worden door de grote clubs geweerd. Zij willen enkel de beste om er later aan te verdienen. Dus over hun sociale rol zwijgen ze ook beter.
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    Ik vrees dat Van Peteghem zal zwichten en zijn boodschap niet zal nakomen.
  • philippe vandesande

    2 jaar geleden
    u mag zo veel verwachten als u wil in uw dromen, maar elke euro die u krijgt is er 1 te veel.