Bart De Pauw met achter zich zijn echtgenote Ines De Vos.
Volledig scherm
Bart De Pauw met achter zich zijn echtgenote Ines De Vos. © BELGA

LIVE. Slachtoffer Bart De Pauw: "Het enige wat we ooit vroegen was inzicht en dat dergelijk gedrag zou stoppen”

Televisiemaker Bart De Pauw is deels schuldig verklaard aan belaging en overlast door middel van elektronische communicatiemiddelen. Hij kreeg zes maanden cel met uitstel. De klacht van Maaike Cafmeyer is ongegrond verklaard, net als die van Lize Feryn. In totaal negen vrouwen stelden zich burgerlijke partij tegen hem, alsook het Instituut voor Gelijkheid van Vrouwen en Mannen. Volg alles hieronder live.

74 reacties

  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    Sterke vrouwen zouden het volgende doen: 1. de excuses van BDP aanvaarden, 2. hem vergeven en 3. BDP bedànken voor alle professionele opportuniteiten die ze van hem gekregen hebben. Deze dames hebben nog niet bewezen dat ze sterke vrouwen zijn. Vrouwen die in groep procederen tegen 1 man, noem ik niet bepaald sterk. Als het waar is, dat mannen hun macht gebruiken om vrouwen te versieren, dan is het ook waar, dat vrouwen als motten op diezelfde macht afkomen.
  • jan boden

    2 jaar geleden
    Zijn leven is in ieder geval verwoest, de dames mogen content zijn.
  • bart vansteenkiste

    2 jaar geleden
    dit is heel normaal dat een paar vrouwen bot vangen , als u gestalkt word , sms NOOIT TERUG want dan bent u op de rechtbank de sigaar , als het een week aanhoud dag en nacht zoek een goede advocaat die daar werk van maakt stel u burgelijke partij , en laat alles noteren en dan zal u recht vieren , anders niet. gsms die uitgelezen worden kan geen discussie mogelijk zijn. en ook als de pauw het kan aan tonen wat andere hebben geschreven hebben , 8 vrouwen profiteurs zegt de rechtbank
  • Eduard Maes

    2 jaar geleden
    Die dames moeten ook wel beseffen dat hun eigen carrière om zeep is, hoop ik. Wie wil daarmee nog samenwerken?
  • George Verbeek

    2 jaar geleden
    Slachtoffer Bart de Pauw? Dat is de zaak omdraaien. Dader Bart de Pauw, de slachtoffers zijn de tientallen vrouwen die hij jarenlang dag en nacht treiterde, bedreigde en intimideerde.