©  REUTERS

Songfestivalwinnaar Måneskin komt naar Rock Werchter

De Italiaanse band Måneskin zakt deze zomer af naar ons land voor een concert op Rock Werchter. Dat heeft de organisatie vrijdag bekendgemaakt. De bandleden liet al weten via Twitter dat ze uitkijken naar het concert.

Bron: Belga

In mei won de Italiaanse poprockgroep het Eurovisiesongfestival met het nummer Zitti e buoni, sindsdien zijn hun nummers niet meer van de hitparades weg te slaan. Ook in ons land is de groep enorm populair. Het is trouwens nog maar de vierde keer dat er een Italiaanse naam op de Rock Werchter affiche staat.

De band zal op zaterdag 2 juli de festivalweide betreden. Werchter. Die dag staan ook onder meer Faith No More, Jamie xx, Imagine Dragons en Twenty One Pilots op de affiche. Andere headliners die tot nu toe bekend zijn, zijn Pearl Jam, Metallica en Red Hot Chili Peppers. Binnenkort maakt de organisatie bijkomende namen bekend.

Rock Werchter gaat dit jaar door van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli. Tickets zijn te koop via ticketmaster.be, dagtickets voor vrijdag zijn al uitverkocht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER