Jelle Vermeersch
Volledig scherm
PREMIUM
© Jelle Vermeersch

De 16 Vragen van De Wachter aan Kat Kerkhofs: “Alles in mijn leven wordt bepaald door Dries. Zo had ik het mij als kind niet voorgesteld”

Zestien vragen en geen enkele waar de naam van haar wereldberoemde wederhelft in voorkomt. Dat werd tijd. Als je altijd maar gereduceerd wordt tot ‘vrouw van’, vergeten de mensen wie je óók bent. In het geval van Kat Kerkhofs: een dochter, een zus, een televisiemaakster, straks zelfs moeder van een zoon. “Ik verloor mijn vader toen ik zestien was. Zo’n nieuwe grote mannelijke liefde in mijn leven: misschien gaat dat wel dingen losmaken.”

14 reacties

  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    'I've been to paradise, but I've never been ... to me'. Achter een sterke man, staat een sterke vrouw. Dat betekent dat een vrouw, met haar verstand, van het grootste belang is, als mannenfluisteraar. Deze taak is zalig, omdat je niet constant vooraan in de spotlichten moet blijven presteren maar de grootste voldoening vindt ... bij kind en gezin. De minachting voor het huiselijk geluk, komt van het feminisme, niét van de mannen.
  • ivo emmerechts

    2 jaar geleden
    Berg af Dirk Claeys.... het is natuurlijk maar de Italiaanse competitie (sic) maar zag juist 2 schitterende pareltjes van Dries....
  • M Boeykens

    2 jaar geleden
    Ze staat graag genoeg in de belangstelling. Trouwens ze wist heel goed dat als ze voor Dries koos dat ze in de spotlights zou lopen. Denk dat ze het wel dik onderschat heeft dat alles (dus ook de minder leuke kantjes) direct op social media komt en dat heeft ze natuurlijk niet graag.
  • Nancy Haemhouts

    2 jaar geleden
    Top madame 😍
  • Manten Kalle

    2 jaar geleden
    Ja, dan had je maar niet voor Dries moeten kiezen. Je weet toch wat een partnerschap met een voetballer inhoudt?