Premier Alexander De Croo.
Volledig scherm
Premier Alexander De Croo. © BELGA

Na scherpe kritiek van Paul Magnette (PS): De Croo verdedigt werkmethode federale regering

Premier Alexander De Croo (Open Vld) ziet geen probleem in de werkmethode van zijn Vivaldi-regering. Op de RTBF-radio gaf hij vanochtend een opsomming van de domeinen waarbinnen de regering resultaten heeft geboekt. Bovendien is het een manier van werken waarmee de ministers in zijn ploeg akkoord gaan, luidde het.

35 reacties

  • Michael Steyaert

    2 jaar geleden
    Wat mij vooral opvalt is de manier waarop PS en NVA werken, voor de regeringsvorming konden ze niet door 1 deur en nu zijn het op vele vlakken beste vrienden. Voornamelijk de NVA heeft nu duidelijk aangetoond dat ze geen partij zijn die kan regeren. Hun focus ligt op het doen falen van lopende regeringen. Zelfs als ze meeregeren blijken ze nog steeds dezelfde fratsen uit te halen toen ze nog oppositie voerden. En de PS blijft de PS, een reus op lemen voeten die wegzinkt in het eigen moeras.
  • Dirk Landuyt

    2 jaar geleden
    Zoals een echte politieker, halverwege van onderwerp veranderen en doen alsof corona bijkomstig is geworden.
  • Walter De Meulenaer

    2 jaar geleden
    Stel een regering samen met NOG MEER partijen! Voor zover je met de huidige alsnog over een regering kan spreken. Het gelijkt sterk op een tafel met zeven kaartspelers, dan wint de een, dan de andere. Er is maar één partij die steeds verliest, en dat is de burger!!
  • THEOFIEL VAN DOSSELAER

    2 jaar geleden
    Ha ha ze denken dat ze goed bezig zijn voorbeeld wij mogen niet meer met gas verwarmen binnenkort maar onze regering gaat wel gas centrales zeten te gek voor mogelijk goe bezig.
  • Christel canters

    2 jaar geleden
    Een regering die het van Augustus wist dat het niet goed ging maar alles moest open en de ze moesten allemaal op reis nu de mondmaskers voor kinderen dat ik wel steun iedereen moet zijn deel doen maar horeca en de voetbal blijft voort doen die hebben goede zaken en 6% voor hun zaken .Ze zouden beter een schijf invullen wat je verdiend de energie voor sommige 6% een schijf boven de 20.000 per jaar verdienen 12% en de grote verdieners 21% en ze meer aan de gewone werkman gedacht