Dejan Veljkovic op archiefbeeld.
Volledig scherm
Dejan Veljkovic op archiefbeeld. © BELGA

Spijtoptant Veljkovic noemt minstens 15 trainers, managers en bestuurders: kregen onder anderen Leko, Leekens en Van Holsbeeck cadeaus en (honderd)duizenden euro's aan geheime commissies?

Propere HandenGeorges Leekens, Ivan Leko en Herman Van Holsbeeck, dat zijn drie van de minstens vijftien personen aan wie Dejan Veljkovic, de spijtoptant in Operatie Propere Handen, naar eigen zeggen geld in het zwart heeft betaald. Voor hun ‘hulp’ bij transfers van spelers uit de portefeuille van Veljkovic kregen ze (honderd)duizenden euro’s aan geheime commissies of dure cadeaus, zoals luxehorloges. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag. 

44 reacties

  • Phil Duncan

    2 jaar geleden
    Waar is het sluitend bewijs van die foefelaar ?? Anderen betichten om zelf vrijuit te gaan ? En dan nog opnieuw een makelaarsvergunning krijgen ?? Zou levenslang geschorst moeten worden .
  • Linda D'Haese

    2 jaar geleden
    Het grote probleem is dat zwart geld bijna altijd cash gegeven word of ergens op een rekening in een fiscaal paradijs niet uit te maken van wie die rekening is
  • ronny cuypers

    2 jaar geleden
    Ik ben zeer benieuwd wat er van komt en vooral hoeveel er in de doofpot zal verdwijnen.
  • Carlo Verstappen

    2 jaar geleden
    En wat gaan ze met die mensen doen? Laten straf schrijven? 100 bladzijden ik mag niet frauderen.
  • Jos Schoebben

    2 jaar geleden
    Wat een lafaard! Jaren mensen gebruikt en misbruikt tot meerdere eer en glorie van zijn portefeuille, en als het dan te warm wordt ze allemaal, zonder effectief bewijs (het is woord tegen woord), aan de galg willen praten om toch nog zijn eigen hachje te redden. Hoe laf kan je zijn? En dat wil dan nog opnieuw zijn intrede doen in de corrupte en overbetaalde voetbalwereld!