Martine Jonckheere (Marie Rose uit ‘Familie’) in Story
Volledig scherm
PREMIUM
Martine Jonckheere (Marie Rose uit ‘Familie’) in Story © VTM

Martine Jonckheere slaakt een ultieme noodkreet: “Steun me, ik heb het broodnodig”

TV“Ik wil zo graag opnieuw de kans krijgen om de strijdlustige Marie-Rose van vroeger te worden, en niet enkel een oma die soep maakt en taarten bakt.” Met die emotionele boodschap hoopt Martine Jonckheere (65) dat de bazen van ‘Familie’ terugkomen op haar ontslag. Het is haar eerste reactie op haar gedwongen vertrek, die ook een schreeuw om aandacht is voor haar situatie. “Ik ben een mater familias zoals me eerder beloofd werd, net zoals Peter pater familias zou worden. Maar VTM heeft daar helaas een stokje voor gestoken en nu zou ik willen vragen: steun me even.”

137 reacties

  • Daisy Michiels

    2 jaar geleden
    Ze zoeken nog mensen in de zorg.
  • Sonia Vander Elst

    2 jaar geleden
    Gaat ze blijven bleiten, ander werk zoeken zoals zoveel mensen in vele sectoren moeten doen.
  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    De scenarioschrijvers hebben familie om zeep geholpen. Niet de acteurs die maar kunnen vertolken wat hun voorgeschoteld wordt. Maar wat doen ze? Acteurs ontslaan en de inspiratieloze scenarioschrijvers houden. Dat zal dus niets oplossen. Als de inhoud op niks trekt zul je dat met een verjonging niet oplossen.
  • Chantal Hertveldt

    2 jaar geleden
    Het moet nu maar eens gedaan zijn met de speelbal van VTM te zijn, voor iedereen goed doen bestaat toch niet,laat het los Marie Rose, geniet van het leven.
  • Dianne Vanhoutte

    2 jaar geleden
    Martine Jonckheere is een echte dramaqueen. Er zijn duizenden en duizenden mensen die ontslagen worden, MET of zonder reden. Waarom is het voor haar anders dan bij anderen. Stop met het slachtoffer uit te hangen!