Hotel Ameritania in New York: vanaf morgen kun je voor een verblijf hier niet alleen terecht bij een reisagentschap of een tour operator maar ook bij supermarktketen Carrefour.
Volledig scherm
PREMIUM
Hotel Ameritania in New York: vanaf morgen kun je voor een verblijf hier niet alleen terecht bij een reisagentschap of een tour operator maar ook bij supermarktketen Carrefour. © RV

Carrefour gaat reizen verkopen: een blik kattenvoer, 200 gram kaas, drie courgettes en een citytrip naar New York

Carrefour gaat vanaf morgen 1 december reizen verkopen. “Dit past perfect binnen onze e-commerce strategie”, klinkt het bij de supermarktketen. “Warenhuizen zetten steeds meer in op ‘one stop shopping’”, legt retailexpert Jorg Snoeck uit. “De consument kan bij zijn vertrouwde distributeur terecht voor alles wat hij nodig heeft of wenst.”

13 reacties

  • gustaaf carpels

    2 jaar geleden
    Ach in Duitsland is dat al jaren via Aldi, Lidl, Kaufland, Globus en Real kan je reizen boeken vele van deze supermarkten zijn ook iedere dag open van 8 uur tot 22 uur.behalve op zondag.
  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    Carrefour heeft kwaliteitsvolle producten. Dus ja, ik ga er vaak. Maar reizen aanbieden, dat is erover. De zogezegde 'vrije' markt betekent in feite ongebreidelde, moordende concurrentie. Zowel consumenten als ondernemers voelen aan dat dit absurd wordt en bijkomende keuzestress met zich brengt. Meer staatsinmenging zou welkom zijn: het ongerijmde en absurde productaanbod op de vrije markt onder de loep nemen en aan banden leggen.
  • Eric Freys

    2 jaar geleden
    Marga Printemps : de zaken niet verdraaien aub , op de rekken hangen briefjes "Wegens vakbondsactie kan er niet geleverd worden " Ondertussen ga ik elders winkelen
  • An Vanden Bossche

    2 jaar geleden
    Welk voordeel? Dat er geen enkele winkel op loopafstand meer is en je een auto moet komen om in de files of aan 30 per uur naar die prachtige gebouwen te rijden? Buiten komen met een hoop die je niet dacht te kopen om dan te sorteren met handleiding en stickertjes in de vuilbak?
  • Joachim Santermans

    2 jaar geleden
    "TUI vakantie met een sticker van Carrefour erover geplakt" :)